Evenementen & Festivals In Toscane

donderdag 1 juni 2017

Top Evenementen & Festivals In Toscane In 2017


gepost door Virginie (01/06/2017)

Italië is een van de mooiste landen in de wereld en de regio Toscane is ongelofelijk bijzonder. De aantrekkingskracht ligt ook in de variëteit aan fantastische markten en evenementen die plaatsvinden in de streek. Er is genoeg te doen om u het hele jaar door te vermaken. Gaat u in 2017 op vakantie naar Toscane dan zijn er een paar data die u niet mag missen! We hebben een lijstje gemaakt voor u van de mooiste evenementen in 2017:

1 Il Palio - dit geweldige festival vindt elke zomer plaats op 2 juli en 16 augustus in het hart van Siena. Dit is gewoon overweldigend, het is een historische paardenrace rond het Piazza Del Campo.

2. Luminara en Regatta - een oud festival in Pisa,  ieder jaar op 16 en 17 juni. De Luminara verwijst naar de prachtige lichten die de stad tijdens het festival versieren en de regatta biedt pure opwinding en spektakel.


3 Ontploffing van de Kar – in het elegante Florence vindt dit festival op Pasen plaats, ieder jaar weer. Deze traditie gaat wel 300 jaar terug en houdt in dat er een mooie kar met vuurwerk ‘ontploft’ om voor een goede oogst te zorgen. De parade is ook erg leuk.

4 Cantiere Internazionale d'Arte di Montepulcino - prachtig Montepulciano is de plek voor deze viering. Elke avond in de zomer komt de stad tot leven met muziek en theater voor iedereen om van te genieten.

5 Carnevale di Viareggio - gehouden voor Aswoensdag, host Viareggio een van de meest bekende carnavals in Toscane. Er zijn gemaskerde mensen en een kleurrijke parade. Hier komen altijd heel veel toeschouwers op af.


6 Lucca Zomerfestival - Het belangrijkste muziekfestival van Toscane vindt plaats in juli, waar in de open lucht op het Piazza Napoleone acts worden opgevoerd.  Zelfs Robbie Williams heeft hier eens opgetreden. Geweldig om mee te maken en heerlijke muziek.

7 Arezzo Markt - dit is de grootste markt in Toscane, die plaatsvindt in Arezzo. De markt wordt op de eerste zondag en zaterdag van elke maand gehouden. Het is vooral een antiekmarkt voor mooie koopjes.

8 Pistoia Markt - deze markt vindt elke woensdag en zaterdag plaats, in de straten van Pistoia. De markt biedt een breed scala aan waren van kleding tot lokale delicatessen.

9 Lucca Markt - in de elegante stad Lucca is deze markt altijd erg populair. Op het derde weekend van elke maand zijn er tal van kraampjes die antiek, kleding en souvenirs verkopen.


10 Puccini Festival - een van de grote Italiaanse componisten wordt elk jaar in juli / augustus herdacht met zijn eigen festival in Torre del Lago. Gedurende deze periode worden Puccini opera's opgevoerd in het amfitheater. De grootste namen in de opera doen mee aan de spectaculaire en zeer populaire uitvoeringen. Houdt u van opera wees er dan op tijd bij om dit mee te maken.  
  

Toscane is een fantastische plek om van alles mee te maken en te beleven. Er zijn zoveel interessante en leuke evenementen. Boek nu uw eigen vakantiehuis in Toscane en geniet van de natuur, lekker zwembad, heerlijk eten met mooie wijnen, en natuurlijk hier en daar een markt of festival

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op