Zes mooie dingen die u zeker opvallen in Toscane

donderdag 4 mei 2017

Zes mooie dingen die u zeker opvallen in Toscane


gepost door Sonia (04/05/2017)

Er zijn maar weinig vakantiebestemmingen die zoveel onvergetelijke herinneringen nalaat dan Toscane. Er gaat geen dag voorbij in Toscane zonder iets absoluut adembenemends mee te maken, zeker als u een beetje rondreist door de regio.

Gaat u op vakantie naar Toscane dan is het een goed idee om een auto te huren. Of reis ernaartoe met uw eigen auto. Dan heeft u echt de mogelijkheid om heel veel te zien van de omgeving, te stoppen waar en wanneer u maar wilt en de beste en mooiste plekjes te bezoeken.

Magische uitzichten, prachtige middeleeuwse kastelen, en geweldige road trips door een wonderbaarlijk en veranderlijk landschap, Toscane heeft het allemaal. Het voelt soms een beetje als een droom zo verslaafd kunt u raken aan de langzame trage manier van leven en alle schoonheid om u heen. We hebben zes mooie dingen op een rijtje gezet voor u om nog meer uit uw vakantie in Toscane te halen. Vergeet  niet af en toe een fotootje te schieten.


1 Wijngaarden
Toscane is wereldberoemd om de mooie wijngaarden, dus u komt er wel wat tegen tijdens uw autoritjes. In sommige gebieden zoals de Chianti wordt het landschap ermee overspoeld. Ga samen heerlijk en wijnproeverij bijwonen in Toscane en bezoek de wijngaarden dichterbij en krijg een rondleiding terwijl u leert over hoe geweldige wijn gemaakt wordt.


2 Olijfbomen
Picknicken onder een olijfboom, hier heeft u ze voor het uitzoeken. Relaxt met een glaasje wijn en wat lokale delicatessen op een kleedje met uw geliefde onder een eeuwenoude olijfboom zitten op een zomerse dag. Probeer ook verschillende olijfolie bij een lokale producent die u meeneemt naar de olijfboomgaard en geniet van het moment.


3 Kastelen
Er zijn oneindig veel kastelen in Toscane, charmant en zeker indrukwekkend. Probeer er een te bezoeken tijdens uw vakantie. Een kasteel heeft een historische achtergrond en staan vaak op de mooiste locaties. Hier vindt u een mooie selectie van kastelen die u door heel Toscane heen kunt bekijken.


4 Mooie plaatsjes
Wonderlijk is Toscane zeker, en niet in het minst door de prachtige pittoreske en bijzondere plaatsjes die soms al van ver op de top van een heuvel ziet liggen. U hoeft niet ver te gaan om een gezellig dorp of oud stadje tegen te komen waar u zo de geschiedenis in wandelt. De uitzichten zijn overweldigend en zeker de moeite waard. Bekijk onze reisgids om te kijken welke plaatsen er in de buurt van uw vakantiehuis liggen.


5 Zonsondergangen
Hier is Toscane ook bekend om, spectaculaire onvergetelijke zonsondergangen. Dag na dag genieten van het wonderlijke schouwspel, zeker als u op de juiste plek bent om van de mooiste zonsondergangen in de regio te genieten. Of stop onderweg en neem even de tijd om dit wonder der natuur in u op te nemen.


6 Routes met panoramische uitzichten

Rijden in Toscane is met niets ter wereld te vergelijken. Lange autoritten zijn plezierig omdat er zoveel te zien is onderweg. Gewoon heerlijk uit het (open) raampje staren de hele tijd. Er zijn zoveel prachtige panoramische stopen overweg om foto’s te nemen, teveel om op te noemen. 

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op