De beste plaatsen voor een onvergetelijk aanzoek in Toscane

vrijdag 14 april 2017

Ideeën & Inspiratie - De beste plaatsen voor een onvergetelijk aanzoek in Toscane


gepost door Virginie (14/04/2017)

Er is geen twijfel over mogelijk dat Toscane een van de beste plaatsen is om een aanzoek toe doen. Bezaaid met mooie plekken die ideaal zijn om de langverwachte (of onverwachte) vraag te stellen. Wilt u uw partner verrassen in Toscane dan hebben we een aantal magische plekken voor een aanzoek voor u op een rijtje gezet.

Florence
Deze historische stad is prachtig, en vol met romantiek. Wat voor aanzoek wilt u doen? Is het geen enkel probleem om midden in een drukke omgeving uw aanzoek te doen dan kunt u op de Ponte Vecchio bij zonsondergang de vraag stellen, of op het Piazza Michelangelo, met een prachtig uitzicht over de hele stad. Wilt u liever meer privacy dan zijn de Boboli tuinen een aanrader, zoek een verlaten plek aan de rand van wandelpaden in de pittoreske tuinen.


Siena
Kunt u de wereld aan, doe dan uw aanzoek in het midden van het historische Piazza del Campo, een van Europa's meest indrukwekkende middeleeuwse pleinen. Of ontsnap aan de drukte en beklim de toren van Mangia (de klokkentoren) met adembenemend panoramisch uitzicht over Siena en de omgeving.


Bij Kasteel Brolio
Het Brolio kasteel is zo pittoresk en mooi, uw partner zal deze setting geweldig vinden wanneer u hier een aanzoek doet. Loop door de velden bij het kasteel, en door de tuinen en kies een mooie plek om op een knie te gaan. Het uitzicht rondom het kasteel zijn absoluut fantastisch.


In een wijngaard of bij een olijfboom
Doe uw aanzoek in een klassieke Toscaanse omgeving in een mooie wijngaard. Ga voor- of achteraf wijnproeven bij een wijnhuis in de buurt of wandel over het platteland en vindt de perfecte plek. Neem een picknickmand mee en ga onder een olijfboom zitten en doe daar uw romantische aanzoek.

De Chianti route 222
Zonder voorbereiding kan natuurlijk ook, wees spontaan en laat u verrassen door het landschap op de Chianti route 222 en stop bij een prachtig uitzicht , er zijn veel charmante plaatsen langs deze weg die zeer geschikt zijn voor een onvergetelijk aanzoek.Historische plaatsjes op de heuvels in Toscane
Tenslotte zijn er de vele charmante middeleeuwse stadjes en plaatsen om uit te kiezen. Pienza was de stad die Zeffirelli gebruikt om Romeo en Juliet te filmen, en is een zeer romantische plek voor een aanzoek. Andere opties zijn San Gimignano, Montalcino, Lucca, Radda in Chianti en Montepulciano.

In de natuurlijke warmwaterbronnen
Als uw partner van natuur en buitenleven houdt kunt u uw aanzoek misschien wel in een natuurlijke warmwaterbron doen. Buiten het seizoen is het rustiger bij de verschillende bronnen in Toscane. Geniet samen van het helende water en doe uw aanzoek bij een waterval! Probeer de bronnen bij Saturnia of de minder bekende in Bagni San Fillipo.


Wilt u nog meer ideeën en inspiratie voor uw vakantie samen bekijk dan eens onze mooie reisgids over Toscane. 

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op