Feesten & gelegenheden om te vieren In Toscane

vrijdag 31 maart 2017

Feesten & gelegenheden om te vieren In Toscane


gepost door Sonia (31/03/2017)

Toscane is meer dan alleen een vakantiebestemming. Heel veel mensen bezoeken Toscane om er even helemaal uit te zijn en een heerlijke vakantie te hebben, er zijn echter genoeg andere redenen om naar Toscane te gaan.

Het is een echt veelzijdige regio, met een mix van verschillende landschappen. Van glooiende wijngaarden en platteland tot bergen en stranden. En natuurlijk de beroemde wijnen en het voortreffelijke eten. Ideale setting dus voor feesten en andere bijzondere gelegenheden die gevierd moeten worden.

We hebben een aantal feesten en gelegenheden op een rijtje gezet voor u die u nog specialer kunt maken door deze in Toscane te vieren.


Bruiloft
Wilt u een spectaculaire bruiloft dan is Toscane the place to be. Trouw met elkaar tussen de wijngaarden op het platteland, in een middeleeuws kasteel of zelfs op het strand. Er zijn zoveel mooie en bijzondere trouwlocaties in Toscane.

We raden het aan om een weddingplanner in te schakelen om alles soepel te laten verlopen. Het plannen van een bruiloft in het buitenland vergt enige organisatie van te voren en een weddingplanner uit Toscane kent de omgeving en locaties. We hebben er een aantal geselecteerd en meer informatie vindt u hier. Niets staat een geweldige bruiloft nog in de weg!

Aanzoek
Wat is er romantischer dan samen te genieten van het adembenemende uitzicht vanaf een middeleeuws stadje op een heuvel bij zonsondergang in Toscane? Wilt u uw geliefde een aanzoek doen dan zijn er tal van waanzinnige plekken in Toscane die hier perfect voor zijn. Wilt u uw geliefde echt verrassen dan kunt u het nog mooier aankleden met bijvoorbeeld privé muzikanten die een serenade voor u brengen.

Los van een spectaculair aanzoek kunt u genieten van de meest romantische vakantie van uw leven, terwijl u Toscane samen ontdekt en heerlijk slentert door prachtig Florence en het verbluffend mooie Siena.


Trouwdag
Vier uw trouwdag geheel in stijl door u en uw partner een luxe vakantie in Toscane te gunnen. Huur een indrukwekkend vakantiehuis en ontspan samen op het platteland van Toscane. Voor deze speciale gelegenheid is het geweldig om u te laten verwennen in uw eigen vakantiehuis door een privé chef-kok die een heerlijk viergangendiner voor u bereid in uw comfortabele vakantiehuis.


Verjaardag
Altijd een goede reden om een reisje naar Toscane te organiseren dat u altijd bij blijft. Ga samen naar Toscane en vier uw verjaardag in uw eigen luxe vakantiehuis met zwembad. Neem uw vrienden mee en vier uw verjaardag dagen lang onder het genot van heerlijke wijnen en bourgondische maaltijden.Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op