Rolstoelverhuur in Toscane en Umbrië

vrijdag 20 januari 2017

Rolstoelverhuur in Toscane en Umbriëgepost door Ruth (20/01/2017)

Gaat u op vakantie naar Toscane of Umbrië, en wilt u weten waar u een rolstoel kunt huren? Onze experts ter plekke hebben voor de beide regio’s een handige lijst gemaakt voor u.

Sommige steden als Florence en Siena zijn veel meer rolstoelvriendelijk dan u zou verwachten, maar navigeren door de oude stadjes met geplaveide heuvelachtige straten kan wel een uitdaging zijn. Plan van te voren uw bezoek en kijk waar de bruggen en straten met kinderkopjes zijn of waar het moeilijk is om af te dalen of te stijgen.
Onze experts hebben de nodige kennis,  zeker als u op zoek bent naar een comfortabele rolstoelvriendelijk vakantiehuis of villa in Toscane of Umbrië. Zij bezoeken al onze vakantiehuizen zelf en hebben daarom uitstekend inzicht in de faciliteiten die worden aangeboden.

U kunt een rolstoel te huren in Italië via deze site. Meer informatie over activiteiten toegankelijk voor rolstoelgebruikers in heel Italië klik hier.


Het merendeel van de musea in Florence zijn makkelijk toegankelijk met een rolstoel, er zijn trapliften, gewone liften en goede opgangen, zodat u niets hoeft te missen van de prachtige musea van Florence. Alle staatsmusea, zoals de Galleria degli Uffizi en Galleria dell'Accademia, zijn gratis voor EU-inwoners die minder valide zijn, en voor de persoon die met hen meegaat.

Als het gaat om parkeren, de meeste van de parkeergarages in Florence hebben parkeerplaatsen voor gehandicapten toegewezen en goede toegankelijkheid. Echter heeft u hier wel een geldige invalidenkaart voor nodig die u achter de voorruit van de auto plaatst. . Voor meer informatie kijkt u op de website van visit Florence.


Siena
Het mooie Siena ligt op een heuvel, dus er zijn veel ups en downs. Rolstoeltoegankelijkheid is aangepast in het openbaar vervoer, musea, theaters en bioscopen. Er zijn speciale taxi's ontworpen voor rolstoelgebruikers en treinen zijn uitgerust voor gehandicapte reizigers en toeristen.

Een groot deel van de musea en attracties in de stad zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers, klik hier voor meer informatie. Siena is een goede locatie voor rolstoelgebruikers om te verblijven en Toscane te verkennen. Dezevideo is erg handig, er wordt uitleg gegeven hoe u Siena het makkelijkst kunt ontdekken.

Hier is een lijst met winkels en instanties waar u een rolstoel (sedia a rotelle) kunt huren en krukken (grucce) en dergelijke.

Orvieto:

Perugia:

Siena:

Grosseto:

Arezzo:

Florence:

In Lucca:

Pisa:

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op