Onverwachte romantische momenten

vrijdag 13 januari 2017

Onverwachte romantische momenten – Toscane verrast!gepost door Kiri (13/01/2017)

Toscane is een van de mooiste en meest romantische plekken om te bezoeken en populair onder pas getrouwde stelletjes die hun huwelijksreis maken. Zij ontdekken samen magische steden als Siena en Florence. Voordat ik ging verwachtte ik al dat het de perfecte plek is voor mijn partner en mij al waren het de onverwachte mooie momenten die mij werkelijk de potentie lieten zien van het bijzondere Toscane en de romantiek die er opbloeit.

Ik had me thuis voorgesteld om romantisch paard te rijden door het Toscaanse landschap, samen te genieten van een prachtige zonsondergang  met een heerlijke Prosecco maar geen van deze dingen gebeurden. Alles wat we meemaakten was in werkelijkheid nog veel beter en heel verrassend!

Maakt niet uit wat u verwacht van te voren, wanneer u in Toscane bent en alles zelf meemaakt overtreft het uw verwachtingen. Ik ben niet zo romantisch dus de subtiliteit van sommige momenten die we samen deelden in Toscane was precies goed.


Van boven Siena bekijken
Bovenop de klokkentoren van Siena (de toren van Mangia) heft u een adembenemend uitzicht over de stad. We stonden samen vol verwondering te kijken naar de bergen in de verte, kleine Toscaanse huizen, velden vol met bomen en de buitenwijken van de stad.


Een natuurlijk moddermasker in een heetwaterbron
Misschien klinkt het niet zo romantisch, het is het wel! Heerlijk badderen in een warmwaterbron omgeven door bos met uw partner.
De temperatuur van het water wordt hoe hoger u bent steeds warmer, dus u kunt de perfecte temperatuur kiezen. We hebben wat modder gepakt en ons daarmee bedekt, het is een natuurlijke antioxidant en de huid wordt heerlijk zacht. We namen ook twee selfies van onszelf helemaal onder de modder, super leuk.

Naar huis wandelen na de wijnproeverij
We hadden een grappige wandeling terug naar ons vakantiehuis na een wijnproeverij bij Casanuova di Ama. Het was niet echt ‘proeven’ want we hadden iedere keer een half glas gekregen om te proeven van verschillende wijnen. We genoten op de terugweg van de mooie zonsondergang, en konden daarna heerlijk op ons terras bijkomen.


San Gimignano ontdekken in de regen
Weer heel romantisch, ook al regende het. We hadden geen paraplu bij ons, dus we werden samen doorweekt! Het maakte San Gimignano niet minder mooi en speciaal. Bekijk mijn video hier).

Fietsen in Lucca 
Een van mijn favoriete herinneringen. Het was een van de eerste dingen die we deden tijdens onze vakantie samen dus we waren erg opgewonden om te gaan fietsen en de stad te ontdekken. We hebben rondgefietst op oude fietsen die we mochten lenen van de budget hotel eigenaar. We hebben veel plezier gehad op de fiets op de muren van Lucca met de Go Pro. Bekijk onze video over Lucca hier.

Op ons balkon genieten van een zonsondergang
Iedere avond konden we genieten van een geweldige zonsondergang bij ons vakantiehuis in Toscane. Geweldig, iedere keer weer. Glaasje wijn, stukje kaas en adembenemende uitzichten en stilte en rust.


Verdwalen in kasteel Brolio
Ik he een aantal kastelen bezocht in Frankrijk en andere Europese landen, maar kasteel Brolio is wel een de mooiste die ik he bezocht. We vonden het erg leuk en interessant om een middag de tuinen en het kasteel te ontdekken.

Lekker eten bij de open haard, diner voor twee
Op een avond kwamen we laat thuis en besloten om van het vakantiehuis te genieten. We genoten van een heerlijke maaltijd samen naast de open haard. Het was prettig om een eenvoudige maaltijd te nuttigen van verse lokale producten met een goed glas wijn.

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op