Huwelijksreis

vrijdag 27 januari 2017

Huwelijksreis - De beste plaatsen in Toscane


gepost door Virginie (27/01/2017)
Uw huwelijksreis moet de vakantie van uw leven zijn en ongelofelijk bijzonder. Met romantiek, ontspanning en heerlijk dineren in een prachtige omgeving. Toscane is ontzettend geschikt voor een onvergetelijke huwelijksreis.

Nadat u heeft besloten om uw huwelijksreis in Toscane te houden, is het kijken naar de plekken waar u samen wilt verblijven. We hebben een paar zeer romantische plaatsen in Toscane geselecteerd voor u om u hierbij te helpen.


Florence
Dit is een stad die bruist van de romantiek, het is ook een hele bekende plek om te bezoeken voor pas getrouwde stellen. Florence heeft zoveel te ontdekken, cultuur en prachtige winkels. Verblijf in een vakantiehuis met privé zwembad net buiten de stad en ontdek samen deze historische stad.  Zwerf door de straatjes en breng een bezoek aan de Piazza Michelangelo als de zon ondergaat om u te vergapen aan het panoramische uitzicht, om daarna heerlijk chic te dineren in een toprestaurant.


Chianti
Het is geweldig om in het hart van deze wijnregio te verblijven, te midden van glooiende heuvels en wijngaarden. Plaatsen zoals Radda in Chianti en Greve in Chianti zijn uitstekende plekken waar u in de buurt kunt genieten van uw eigen vakantiehuis met het charmante Siena op een half uurtje rijden. Bezoek kastelen en wijnproeverijen, en geniet van de rust van de overweldigend mooie natuur.


Siena
Een prachtige betoverende stad met een heerlijke sfeer. Vol historie uit de Middeleeuwen en geweldige architectuur in Siena. Het centrum staat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De Piazza del Campo is een indrukwekkende, heerlijke plek om te genieten van een gelato of een cappuccino. Vergeet de Torre di Mangia niet te beklimmen met verbluffende vergezichten.

Lucca
Deze stad heeft mooie stadsmuren om op rond te dwalen, of zelfs te fietsen. Met veel gezellige winkels en restaurants een inspirerende plek om samen te zijn. Prachtige pleinen, kleine kerken, straatjes om doorheen te zwerven, Lucca is een stad die je bij blijft. In de buurt van Pisa, dus de Scheve Toren kan ook even bekeken worden!


Pienza
Dit was het model van dé Renaissance stad en tot op de dag van vandaag zijn de sporen hiervan nog duidelijk merkbaar. Dit is ook een Werelderfgoed van UNESCO, en een romantische, schilderachtige stad. Dit is de hoofdstad van de Pecorino! En een straat in Pienza heet de Via dell’Amore dus dat belooft wat!

Cortona
Dit pittoreske stadje is gelegen in de provincie Siena, en Cortona was het decor voor de bestseller van Frances Mayes 'Under the Tuscan Sun'. Hier kunt u genieten van een spectaculair uitzicht op het meer van Trasimeno, de indrukwekkende stenen stadsmuren bewonderen, het bisschoppelijk museum bezoeken en naar het Girifalco fort wandelen.

Bekijk onze romantische vakantiehuizen voor twee in Toscane! En boek de reis van uw leven. 

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op