Uw eigen vakantiehuis in Toscane

vrijdag 23 december 2016

Hoe is het om te verblijven in uw eigen vakantiehuis in Toscane?


gepost door Kiri (23/12/2016)

Ik had allerlei ideeën over hoe het zou zijn om te verblijven in een traditioneel vakantiehuis in Toscane. Voor mij is dat een ideale plek om vakantie te vieren. Ik verblijf liever op een plek met karakter en charme dan in een chique hotel.

Ieder vakantiehuis is anders en heeft andere kenmerken. Het is het interieur en de aankleding plus de aandacht voor detail dat een vakantiehuis bijzonder maakt. Dit is wat u krijgt wanneer u in een vakantiehuis van To Toscane verblijft. Zij hebben al hun vakantiehuizen persoonlijk geselecteerd en gecontroleerd. We hadden het geluk in een prachtig vakantiehuis te mogen verblijven en het was echt geweldig.

Ons vakantiehuis lag wat landelijk vlakbij Lecchi in Chianti, en hiermee echt op het platteland. Het maakte voor ons niet uit omdat we een auto tot onze beschikking hadden. Radda in Chianti is een prachtige plaats op ongeveer 15 minuten rijden. Ik denk dat we echt een toplocatie hadden, we kwamen onmiddellijk tot rust.
Het was er heerlijk stil, geen geluiden van auto’s of mensen. Alleen melodieus en rustgevend gezang van vogels, en zoemende bijen rondom mooie bloemen.


We hadden ook een spectaculair uitzicht vanaf ons vakantiehuis. Dromerig mooi met glooiende heuvels, olijfbomen en wijngaarden. Heerlijk om zalig samen van te genieten met een goed glas wijn. Het vakantiehuis had een werkende open haard en eiken balken aan het plafond waardoor het erg sfeervol was. We hadden een keuken met alle voorzieningen en televisie en natuurlijk WIFI.

De slaapkamer had een handgemaakt ijzeren frame en vanuit hier ook uitzicht op de wijngaarden. Er was airconditioning en verwarming, die we geen van beide nodig hadden eind maart, het begon net op te warmen voor de lente.

In Montefiorile waar wij een vakantiehuis hadden geboekt waren in totaal 14 vakantiehuizen, te midden van het platteland van de Chianti. We konden wandelen naar een nabijgelegen wijnboerderij voor een heerlijke wijnproeverij. De vakantiehuizen van Montefiorile hebben een mooi gedeeld zwembad. Maar een paar vakantiehuizen liggen vlakbij elkaar, het voelt een beetje als een Toscaans gehucht. Wilt u in een schilderachtige omgeving verblijven dan raadt ik dit vakantiehuis van harte aan. Klik hier om het vakantiehuis te bekijken en boek vandaag nog online bij To Toscane.

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op