Foto’s uit Toscane

vrijdag 2 december 2016

Foto’s uit Toscane – winnaars van onze fotowedstrijd van 2016


gepost door Mikolaj (02/12/2016)

Het landschap is een belangrijk onderdeel van de aspecten die een vakantie in Toscane zo speciaal maken. Als u door deze regio reist, zijn er eindeloze mogelijkheden om de meest fantastische plaatjes te schieten. Het lijkt wel alsof er achter elke bocht weer iets nieuws en adembenemend moois te fotograferen is.

Wij vinden het heel leuk om uw creatieve en inspirerende foto’s van Toscane te zien en daarom besloten we om een fotowedstrijd te organiseren. We vroegen onze klanten om hun inzendingen via het klantenlogin-gedeelte in te sturen. Dat gaf ons de bijna onmogelijke taak om uit alle inzendingen een winnaar te kiezen. De hoofdprijs was een mini-iPad en de tweede en derde plaats kregen een heerlijke picknickmand vol lekkernijen uit de Chianti-regio.

De foto’s die we toegestuurd kregen, waren allemaal prachtig en gaven de uiteenlopende aspecten van Toscane weer, zoals de glooiende heuvels, de wijngaarden, de luxueuze vakantiehuizen, de fauna, de architectuur, de cultuur, etenswaren en zelfs de stranden.
Bekijkalle inzendingen hier en dan zult u begrijpen waarom het zo moeilijk voor ons was om de winnaars te kiezen.

De winnende foto’s


Eerste prijs
We bleven maar kijken naar de foto ‘morgenröte’ die Olaf Schumacher instuurde. ‘Morgenröte’ betekent morgenrood. Met deze foto is het Olaf gelukt de ware schoonheid en magische sfeer van Toscane op de gevoelige plaat vast te leggen: u kunt in Toscane opstaan en echt zo’n betoverende zonsopgang zien.

De mist die het land bedekt, geeft de mysterieuze kant van Toscane weer en de kleuren in de foto zijn schitterend. We waren zeer onder de indruk van deze indrukwekkende foto. Gefeliciteerd, Olaf, jij bent de winnaar van onze fotowedstrijd van 2016!


Tweede prijs
Voor de tweede plaats kozen we een foto van Justyna Baran met de titel ‘Look ahead Tuscany’ (vooruitkijkend Toscane). In deze charmante foto kijken twee kinderen uit over het prachtige landschap dat zich voor hen uitstrekt. We hebben deze foto gekozen omdat het weergeeft hoe Toscane ook voor kinderen mooi en fascinerend is: kinderen zien een mysterieus landschap dat perfect is voor avonturen. De twee kinderen kijken uit over een wijngaard met bergen op de achtergrond. Het is een prachtige zonnige dag en het zomerhoedje van het kleine meisje is schattig en lijkt uit het beeld te springen.


Derde prijs
En tenslotte de derde prijs. Die hebben we toegekend aan Linda Dion voor haar foto ‘Borratella spirit’. Deze foto geeft perfect de relaxte Toscaanse levensstijl weer. Vanaf het zwembad ziet u een prachtige villa en Linda heeft met deze foto precies de juiste toon weten te vangen. Als u deze foto ziet, krijgt u meteen de neiging om een vliegticket te boeken om ook bij een zwembad van een Toscaans wijntje en wat antipasti te genieten. We vonden de zon en de schaduw die over het gebouw vallen ook zeer indrukwekkend.


Gaat u volgend jaar naar Toscane? Als u mooie foto’s maakt tijdens uw vakantie, kunt u deze insturen voor onze fotowedstrijd van 2017. U kunt trouwens het hele jaar door uw mooiste vakantiefoto’s over Toscane naar ons opsturen: we vinden het heel leuk om te zien dat onze klanten het naar hun zin hebben gehad. Klik hier voor een overzicht van alle wedstrijden die To Toscane organiseert.

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op