7 fantastische momenten in Toscane

vrijdag 9 december 2016

7 fantastische momenten in Toscane


gepost door  Dympna (09/12/2016)

Nergens op aarde bestaat een mooiere regio die tot uw verbeelding spreekt en al uw zintuigen overlaad dan Toscane. Het lijkt wel alsof u soms droomt! Een groot deel van Toscane ziet er echt zo uit als in u had gedacht en zelfs nog veel en veel mooier.

Spectaculaire zonsondergangen, glooiende heuvels, en adembenemend uitzicht over de wijngaarden en olijfgroeves, dit is een van de meest inspirerende plekken ter wereld. De perfecte plek om tot rust te komen, vredig en mooi en wanneer u op het platteland verblijft komt u volledig tot ontspanning en vergeet u de drukte van alledag.

Hieronder zeven magische momenten in Toscane waardoor u het gevoel heeft dat u droomt.


1 Mist over de bergen
In het bergachtige gebied van Toscane zoals in het Casentino nationaal park heeft u vooral ’s ochtends vroeg prachtig zicht op de mist die op de toppen van de heuvels blijft hangen terwijl de zon op komt. Het is een ware mystieke gebeurtenis.

2 Zonsondergang in de heuvels van Toscane
Hier staat Toscane bekend om, de spectaculaire zonsondergangen. Tijdens uw vakantie kunt u er meerdere meemaken, echte dromerige zonsondergangen met een geweldig palet aan kleuren.


3. Dwalen (verdwalen) door een Middeleeuws kasteel
Zoveel kastelen zijn er te ontdekken in Toscane! Een kasteel met echt geweldig uitzicht is het Castello di Brolio. Echt een bezoek waard. U kunt rondom het kasteel wandelen en dan het gevoel hebben alsof u in een andere wereld bent beland.

4. Mooie plaatsjes en steden bezoeken
San Gimignano of Montalcino zijn echte eye catchers boven op de heuvels van Toscane en al van verre zichtbaar. U zult verrast worden door de aanblik van deze plaatsen. Het uitzicht is werkelijk adembenemend, net als bij vele andere plaatsen die op de toppen van de heuvels zijn gebouwd. Pitigliano (ook bekend als klein Jeruzalem) is een schilderachtig stadje in Grosseto en hier lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan.


5. Wilde dieren in Toscane
Veel toeristen zijn zich niet bewust van de bijzondere wilde dieren die u kunt zien in Toscane ( als u geluk heeft ). U kunt verdwalen op het platteland en in de natuur, en daar herten, hazen, een rode vos of misschien wel wilde zwijnen tegenkomen!

6. Baden in natuurlijke warmwaterbronnen
Het heeft iets magisch om in natuurlijke bronnen te badderen en te zwemmen omringt door bos of ander natuurschoon. Een wonderlijke wereld van watervallen en poelen met helder blauw water.7. Gewoon heerlijk relaxen op het terras van uw vakantiehuis in Toscane
Veel van de vakantiehuizen van To Toscane hebben een geweldig uitzicht over het platteland en de glooiende groene heuvels, of wijngaarden. Heerlijk genieten met een goed glas Chianti en uw fantasie de vrije loop laten.


Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op