Reizen is goed voor uw mentale en lichamelijke welzijn

vrijdag 18 november 2016

Reizen is goed voor uw mentale en lichamelijke welzijn


gepost door Ruth (18/11/2016)

Hans Christian Andersen zei ooit 'reizen is om te leven'. Het is een eenvoudig idee, maar zo waar. Reizen goed om andere culturen te leren kennen en om de geest te verbreden, en heeft enorme voordelen voor de geestelijke gezondheid.

Wanneer we het erg druk hebben komt het verlangen naar een vakantie en even weg zijn van alles al snel naar boven. Een vakantie heeft een zeer gunstig effect op ons welzijn en wanneer we thuiskomen voelen we ons fit en klaar om het dagelijkse bestaan weer aan te kunnen.

In een snelle en drukke wereld kan een vakantie juist de gelegenheid zijn om te vertragen en even ‘offline’ te gaan. Laat de sociale media even voor wat het is en geniet van de echte wereld met al haar wonderen. Overal is wel toegang tot internet, gebruik het spaarzaam tijdens uw vakantie en komt echt tot rust. U waardeert weer wat u heeft en voelt zich bevoorrecht met al het goede in uw leven. Reizen helpt te relativeren.


Even geen werk, lekker vrij zijn en zonder stress, genieten van quality time samen. U laat uw problemen thuis en kunt opladen voor een week of twee.
Een studie van de Global Commission on Aging en Transamerica Center for Retirement Studies, in samenwerking met het Amerikaanse Travel Assn. kwam tot de conclusie dat reizen kan leiden tot een verminderd risico op een hartaanval of depressie en zelfs de gezondheid van de hersenen kan bevorderen.

De mentale voordelen voor de gezondheid van vakantie variëren afhankelijk van wat voor soort bestemming u bezoekt, en wat voor soort vakantie u heeft gepland. In een vakantiehuis van To Toscane komt u tot rust en geniet u van het omringende landschap.  Neem de tijd om te genieten van Toscane en de natuurlijke schoonheid van deze regio in Italie. Dit helpt u om te focussen op wat er is.  Er zijn ook veel heerlijke natuurlijke warmwaterbronnen met wellness in Toscane waar u kunt ontspannen, trakteer uzelf op een heerlijke verwendag. Er is geen betere plek om te relaxen, zoals in Saturnia, of kom bij naast een mooi zwembad bij uw vakantiehuis op het platteland.


Ga paardrijden, volg een kookcursus, samen wijnproeven of heerlijk wandelen tussen de wijngaarden, er is genoeg te doen in Toscane om de zinnen te verzetten. Het is een vakantiebestemming die rust biedt, en afleiding. Het tempo ligt ook wat langzamer dan thuis en de lokale bevolking is vriendelijk en behulpzaam. Dus waar wacht u op? Boek een vakantie naar Toscane en kom uitgerust en opgeladen thuis. Neem eens een kijkje op onze mooie website en boek nu uw vakantiehuis!

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op