Zes redenen om een privé chefkok in te huren in Toscane

vrijdag 14 oktober 2016

Zes redenen om een privé chefkok in te huren in Toscane


gepost door Ruth (14/10/2016)

Wanneer u in Toscane bent, is het de moeite waard om te overwegen of u een privé chef kok in wilt huren. Als u een bijzondere ervaring wilt, kan een getalenteerde chef kok een heerlijke Toscaanse maaltijd voor u bereiden in uw eigen vakantiehuis!

Wij zijn bekend met een selectie van een aantal uitstekende privé chefs in de regio en we horen veel lovende verhalen van onze gasten die al van deze service gebruik hebben gemaakt. U kiest zelf de gerechten die u wilt van een specifiek menu en alles kan worden aangepast aan speciale dieet wensen. Hieronder volgen zes redenen waarom het inhuren van een privé chef in Toscane een aanrader is:


1.     Krijg de echte smaak van Toscane te pakkenU kunt naar lokale restaurants gaan en Toscaanse delicatessen proeven wanneer u op stap bent, maar dat is lang niet hetzelfde als de luxe van een eigen privé kok. Met een privé chef ervaart u hoe echte Toscaanse gerechten geheel bereid worden door lokale culinaire experts, die zijn opgegroeid in de regio. Het inhuren van een privé chef is een uitstekende manier om de beste gerechten uit de Toscaanse keuken te leren kennen en waarderen.

2.     Maak mee hoe Toscaanse gerechten worden bereidWanneer u een privé chef inhuurt, komt iemand naar u vakantiehuis om een geweldige maaltijd te koken, vlak voor u ogen. U kunt letterlijk zien hoe de gerechten bereid worden en wat voor voorbereidingen er nodig zijn voor een echte Toscaanse maaltijd. Dit is iets wat u in restaurants niet meekrijgt en de meeste privé chefs zijn blij om al uw vragen over hun methodes te beantwoorden.


3.     Vier een speciale gelegenheid in stijlViert u een bijzondere gelegenheid tijdens uw verblijf in Toscane? Bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of misschien bent u zelfs van plan iemand ten huwelijk te vragen? Het inhuren van een privé chef is de perfecte manier om zo iets te vieren. Creëer een romantische sfeer voor twee, of vraag de kok een bijzondere maaltijd voor een kleine groep te bereiden.

4.     Geniet van een heerlijke avond thuis na een lange dagSoms heb je na een lange dag van rondreizen en slenteren geen energie meer om nog uit eten te gaan, laat staan om zelf een maaltijd te koken. Relax, ga lekker achterover zitten en laat een privé chef uw diner voor u bereiden: u hoeft zelf helemaal niks te doen!

5.     Het is een ervaring die u nooit zal vergetenDit is een belevenis die u nog lange tijd zal onthouden. Het gebeurt niet elke dag dat een professionele Italiaanse kok bij u thuis een heerlijke maaltijd komt bereiden. Het is een uitstekende manier om de geneugten van de Toscaanse keuken te beleven.

6.      U verdient een extraatjeHet inhuren van een privé chef is niet veel duurder dan uit eten gaan in een restaurant. Veel mensen gaan uit van erg hoge prijzen, maar er zijn verschillende menu's waaruit u kunt kiezen, waarvan velen een zeer redelijke prijs bieden voor de ervaring die u ervoor terug krijgt. U verdient een extraatje op vakantie en het inhuren van een privé chef is een goede manier om jezelf te verwennen.


Bent u geïnteresseerd in het inhuren van een privé chefkok? Klik hier om te kiezen uit een selectie van chefs van top kwaliteit met wie wij vaker samenwerken.

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op