Wat kunt u leren tijdens een vakantie in Toscane

vrijdag 7 oktober 2016

Wat kunt u leren tijdens een vakantie in Toscane         


gepost door Sonia (07/10/2016)

Een vakantie in Toscane is meer dan alleen een vakantie! Wilt u meer uit uw vakantie halen, dan is hier uw kans . U kunt van alles leren en beleven en op deze manier heeft u een vakantie om nooit te vergeten. Boek een uitje, ga op stap en maak het mee.

Italiaans leren spreken
Tijdens uw vakantie is het mogelijk om een taalles te boeken om wat Italiaans te leren. gaat u regelmatig naar Italië op vakantie dan is het de moeite waard om de taal te leren. Er zijn meerdere taalscholen en instituten, bijvoorbeeld in Florence. En gaat u niet op les dan pikt u hier en daar sowieso wel wat woorden en zinnen op van de inwoners.


Wijnproeven
Leer wijn te proeven zoals de Italianen dit doen, en doe mee aan een wijntour om alle ins en outs te weten te komen over wijn produceren in Toscane. Ontdek waarom de wijn zo speciaal is in deze streek. Leer welke wijn er het beste bij een gerecht geserveerd kan worden. Gaat u later uit eten dan kunt u bijpassende wijnen bestellen bij uw diner.

Paardrijden
Wellicht niet voor iedereen, toch een geweldige mogelijkheid om Toscane op een bijzondere manier te leren kennen. Het is geweldig om te leren paardrijden in Toscane. Ga romantisch paardrijden langs de kust, of op het prachtige platteland tussen de wijngaarden. Heeft u nog nooit gereden boek dan een paardrijles, en beginners kunnen een tocht maken onder begeleiding van een gids.


Toscaans leren koken
Ook de culinaire kant van Toscane is beroemd, net als de wijn. U kunt een kookcursus voor een dag boeken, in combinatie met een foodtour zodat u de ingrediënten zelf koopt op de markt en daarna de heerlijkste gerechten bereid. Na thuiskomst kunt u uw familie en vrienden verrassen met de heerlijkste Toscaanse gerechten.

Segway
Een Segwaytour wordt altijd onder begeleiding gedaan, en wordt in verschillende steden aangeboden in Toscane. Het kost even tijd om dit onder de knie te krijgen, de gidsen leggen het goed en geduldig uit voordat u op pad gaat samen. Een geweldige manier om veel van een stad te zien in korte tijd. In Florence, Pisa en Siena al een (toeristische) hit.  Een Segway is een plateau met twee wielen en een rechtopstaand stuur, waar u zich staand mechanisch op voortbeweegt.


Fotograferen

Het landschap in Toscane is adembenemend, en wanneer u wat basisvaardigheden heeft om prachtige foto’s te maken kunt u alles nog beter vastleggen voor later. U kunt in Toscane een fotografiecursus volgen en lessen boeken tijdens uw vakantie. Geweldig om in deze mooie streek architectuur en platteland te kunnen fotograferen op een onvergetelijke manier. 

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op