Bent u ook verliefd op Toscane?

vrijdag 22 juli 2016

Bent u ook verliefd op Toscane?


gepost door Mikolaj (22/07/2016)

Waar komt de romantische reputatie toch vandaan voor Toscane? Dat vraagt u zich vast af als u hier nog nooit bent geweest. Het is over de gehele wereld bekend dat Toscane vol romantiek is en veel mensen worden verliefd op de regio. Toegegeven, Toscane is een magische plek om te verblijven wanneer u met uw partner een geweldige tijd wilt hebben, dit zult u echter aan den lijve moeten ervaren. We geven enkele redenen waarom Toscane zo romantisch is.

Het zou kunnen zijn door de Italiaanse manier van leven, met bijzonder de ontspannen sfeer die er is in heel Toscane. De mensen hebben een goede balans gevonden tussen werk en plezier. Wanneer u bij aankomst zich meteen overgeeft aan de langzamere manier van leven is het vanzelfsprekend dat er romantiek ontstaat.


Het landschap is waarschijnlijk de belangrijkste reden waarom mensen keer op keer terug komen naar Toscane. Oneindig veel prachtige uitzichten over de rollende heuvels, wijngaarden, olijfbomen, dit is echt het meest bijzondere landschap ter wereld. En vergeet de adembenemende zonsondergangen niet! Heerlijk met uw partner op een mooi terras genieten van een perfecte zonsondergang, wie wil dat nou niet?

Het eten en de lokale gerechten is een andere reden voor stellen om samen van te genieten. Het Italiaanse eten in Toscane is echt ‘comfort food’ bereid met de verste lokale ingrediënten. Een romantisch diner in een Toscaans restaurant met uw geliefde is natuurlijk het ultieme genot.


Vergeet de wijn niet! Wereldberoemde wijnen in Toscane, vooral rode wijn. Ga samen op een wijntoer, of bezoek een wijnproeverij. Er is niets romantischer dan op een mooie Toscaanse boerderij samen wijn proeven terwijl de zon ondergaat te midden van het mooie platteland en de wijngaarden.

De prachtige historische steden in Toscane zijn zeer inspirerend. De architectuur is betoverend in steden als Florence en Siena. Er zijn plaatsen met middeleeuwse torens, en kleine Toscaanse dorpjes die ideaal zijn om samen te bekijken en te ontdekken. Wist u dat er wel honderden kastelen in Toscane zijn, en  veel ervan worden gebruikt als trouwlocatie of voor uitbundige feesten.


Een overschot aan kunst, cultuur en geschiedenis in Toscane. Ontdek samen de rijke historie en beleef culturele avonturen. Nog meer romantische dingen zijn bijvoorbeeld paardrijden, ontspannen op het strand, een heetwaterbron bezoeken of een tochtje in een heteluchtballon maken!

We hebben prachtige vakantiehuizen op het platteland van Toscane die zeer geschikt zijn voor een romantisch uitstapje. Heb een heerlijke tijd samen in uw eigen vakantiehuis met zwembad. Kijk hier voor onze romantische vakantiehuizen voor twee.


Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op