Huizen van beroemdheden in en rond Toscane

vrijdag 29 april 2016

Huizen van beroemdheden in en rond Toscane 

gepost door  Dympna (29/04/2016)

Toscane is een geweldige provincie van Italië, en het is niet moeilijk voor te stellen waarom sommige beroemdheden ervoor hebben gekozen om hier te wonen, of royale vakantiehuizen aan te schaffen. Vele celebraties zijn verleid door de charmes van Toscane, met heerlijke wijn, lekker eten en adembenemende landschappen. Sommige van de huizen van bekende mensen zijn verbazingwekkend mooi. We benoemen enkele vakantiehuizen in en rond Toscane die jaloersmakend zijn.

Sting
De zanger Sting is bekend van de band The Police en bezit meerdere vakantiehuizen. Hij spendeert echter de meeste tijd in Toscane. Met zijn vrouw Trudie Styler verblijft hij de meeste zomers in Toscane.
Hij heeft wel 900 hectare aan grond en een 16-eeuse villa in Il Palagio. Er is natuurlijk een zwembad, exotische tuinen en Sting produceert ook zijn eigen wijn, honing en olijfolie. Hij is zeker een fan van heel Italië, er is ook nog een vakantiehuis bij het ultra modieuze Comomeer.

Roberto Cavalli
Eén van 's werelds meest succesvolle modeontwerpers heeft een landgoed net buiten Florence met 32 hectare grond erbij. Het huis werd ontworpen door Italo Rota, een wereldberoemde architect. Zijn huis heeft een sauna, fitnessruimte, een wijngaard, twee zwembaden en een landingsplaats voor zijn helikopter. Het interieur van de villa schijnt gevuld te zijn met dierenprints en schilderijen en antiek uit verschillende tijdperken, en dit komt terug in de flamboyante modeontwerpen van deze uitgesproken man.
Vriend en modeontwerper Giorgio Armani heeft ook een huis in Forte dei Marmi in Toscane.


George Clooney
Deze Hollywood Royalty woont ook in de wijngaarden van Toscane. George Clooney bracht onlangs een bod uit op een vakantiehuis in de badplaats Castiglione della Pescaia. Dit gebied werd aanbevolen door de chef-kok en vriend Federico Salza.
Blijkbaar heeft hij de afgelopen zomer volop gezocht naar een geschikte plek in Toscane, voor hem en zijn vrouw Amal. George heeft ook huizen in Mexico, Los Angeles en het Comomeer, de laatste is net toegevoegd aan de lijst van benijdenswaardige vakantiehuizen in zijn bezit. Het kan dus zomaar gebeuren dat u George tegenkomt op vakantie in Toscane!

Helen Mirren
Puglië is een regio in het zuiden van Italië, die vaak het 'Florence van het Zuiden' wordt genoemd. Helen Mirren  bezocht Puglië om haar film ‘ the Queen’ te promoten en werd verliefd op deze beeldschone regio. Ze heeft een geweldig 500 jaar oud kasteel dat veel lijfde en restauratie nodig heeft. Waarschijnlijk zal er veel geld worden besteed aan het opknappen van het kasteel, het is een prachtig gebouw.

George Lucas
De maker van de Star Wars en Indiana Jones films waardeert ook Italiaanse bouwwerken. Met het geld dat hij heeft verdient met het maken van al zijn films kan hij zich van alles veroorloven. Lucas heeft een 16e-eeuws pand, dat naar verluidt hem ongeveer 15 miljoen dollar kostte om aan te schaffen.
Het was vroeger een klooster voor monniken, en het is omgetoverd tot een luxe villa voor George Lucas. Het heeft een wellness, zwembad, biljartkamer en pittoreske tuinen. Zijn vakantiehuis is gelegen in Passignano sul Trasimeno in Umbrië, een provincie die grenst aan Toscane.

Debi Mazar
Iets minder bekend maar toch een grote actrice uit Batman Forever, Goodfellas en Entourage is Debi Mazar. Haar man is geboren in Italië, en ze besteden hun tijd in Los Angeles en Toscane. De ouders van haar man gaven hun een 14e-eeuwse Toscaanse huis als huwelijksgeschenk. Het paar runt ook een Toscaanse foodwebsite en een restaurant, genaamd Under The Tuscan Gun.

Frances Mayes
Schreef het beroemde boek 'Under the Tuscan Sun', en natuurlijk wilde zij ook een mooi huis in Toscane. Ze is eigenaar van een landgoed in Cortona, Bramasole, niet ver van Arezzo. Veel mensen bezoeken haar huis om het te fotograferen, en ze geniet bekendheid in de gehele regio.
Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op