De beste trouwlocaties in Toscane

vrijdag 15 januari 2016

De beste trouwlocaties in Toscanegepost door Mikolaj (15/01/2016)

Het vinden van de perfecte trouwlocatie kan een hele opgave zijn. Er zijn zoveel fantastische plaatsen om uit te kiezen waar u de mooiste dag van uw leven wilt doorbrengen. Bent u op zoek naar een prachtige omgeving voor uw bruiloft dan is Toscane bij uitstek geschikt.

Toscane is een populaire trouwlocatie om verschillende redenen. Het mooiste landschap van de wereld, middeleeuwse steden vol charme en heerlijke lokale gerechten. Vele beroemdheden zijn in Toscane getrouwd, zoals Kanye West en Kim Kardashian. Tweeënveertig procent van alle buitenlandse bruiloften wereldwijd worden in Toscane gehouden.

Er is zoveel keuze als het gaat om een typische Toscaanse bruiloft, zoals glooiende wijngaarden op het platteland, zandstranden van de Toscaanse Riviera of prachtige steden zoals Florence of Pisa. Toscane is een van de meest romantische plekken ter wereld waardoor het een ideale locatie is voor een onvergetelijke trouwerij.
Sensationele zonsondergangen, glooiende groene heuvels, eindeloze wijngaarden en de charmante middeleeuwse dorpjes creëren een romantische sfeer. Heeft u plannen om in Toscane uw huwelijksfeest te vieren dan hebben wij enkele plaatsen op een rijtje gezet voor u.

Florence
Florence is een ideale bestemming voor bruiloften, perfect gelegen, met een aantal fantastische trouwlocaties en een rijke historie. Kim en Kanye trouwden in Forte di Belvedere in Florence. Van de eerder genoemde tweeënveertig procent buitenlandse bruiloften vindt negentien procent plaats in Florence.

In 2016 wordt in Florence het Wedding Planner congres gehouden en er zullen een aantal van de beste wedding planners uit de hele wereld aanwezig zijn. De stad is omgeven door glooiende heuvels, er zijn vele prachtige paleizen en de stad is een geweldige achtergrond voor spectaculaire foto’s.


De Chianti
Deze streek bestaat uit wijngaarden, olijfboomgaarden en middeleeuwse stadjes.  De sfeer is ontspannen en hier is het mogelijk om de beste wijn en geweldige lokale gerechten van Toscane te proeven. Bent u op zoek naar een authentieke Toscaanse bruiloft dan is Chianti de juiste keuze.
Er zijn veel mooie plekken om te trouwen, van luxe privé villa's tot rustieke kastelen. De Chianti is gelegen tussen Siena en Florence, en een aantal van de grotere stadjes in de Chianti zijn Castellina, Radda, Greve en Panzano.

Pisa
U kunt ook trouwen in de buurt van een wereldberoemd monument, de scheve toren van Pisa, in één van de oudste steden van Italië. Pisa ligt slechts tien minuten van de kust wat leuk is als u wat tijd aan zee wilt doorbrengen met uw bruiloftsgasten. Er zijn tal van plekken waar burgerlijke huwelijksplechtigheden kunnen worden gehouden in de stad tussen de gotische kerken en middeleeuwse architectuur.

De Toscaanse Riviera
Toscane heeft naast het prachtige platteland ook een perfecte kustlijn. Wellicht kiest u ervoor om uw bruiloft te houden in een plaatsje aan zee en niet op het platteland. U zou zelfs een deel van uw huwelijksreis kunnen doorbrengen aan de Toscaanse stranden na uw bruiloft. Elba en Giglio zijn twee kleine eilanden die makkelijk bereikbaar zijn.

Middeleeuwse stadjes
Veel Toscaanse bruiloften worden gehouden in de vele middeleeuwse steden die de regio telt. Ze bieden een geweldige setting voor een romantische bruiloft met schilderachtig uitzicht. Ieder Toscaans stadje heeft een eigen karakter zodat u en uw partner de juiste keuze kunnen maken. San Gimignano is een bekend plaatsje met opvallende torens en indrukwekkende middeleeuwse architectuur. Het maakt deel uit van het UNESCO werelderfgoed. Lucca is een ander geweldig mooie plek voor een bruiloft met haar stadsmuren en een groot park.

Siena

Is Florence te groot dan kan Siena een goed alternatief zijn. Het is veel kleiner van Florence echter niet minder charmant. Er is een ommuurde burcht met veel kenmerken uit de Middeleeuwen en veel mooie geplaveide straatjes. Er zijn tal van monumenten die een prachtig decor vormen voor trouwfoto’s zoals de Duomo kathedraal. In de omgeving van Siena zijn veel prachtige villa’s die ideaal zijn voor een onvergetelijke bruiloft.  

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op