Top 5 spullen voor in het vliegtuig

vrijdag 4 december 2015

Top 5 spullen voor in het vliegtuig
posté par  Dympna (04/12/2015)

Als u naar Toscane vliegt, wilt u natuurlijk zo comfortabel mogelijk reizen. U vliegt er ongeveer 2 uur op vanuit Nederland: hieronder staan wat tips om deze uren voorbij te laten vliegen.

Boeken
Het allerbelangrijkste om te pakken, ongeacht uw bestemming, is een goed boek. Kies een boek dat niet te zwaar is, want u moet het op het vliegveld meesjouwen voordat u het vliegtuig in gaat. Of als u graag een dik boek leest, kunt u overwegen om een Kindle aan te schaffen. Kindles zijn in zeer korte tijd er populair geworden omdat ze licht en praktisch zijn.

Snoepjes
Als u al eerder gevlogen hebt, zult u bekend zijn met de druk op uw oren die u tijdens het opstijgen en het landen voelt. Dit kan een vervelend gevoel zijn als u er niet op voorbereid bent, maar het is makkelijk te voorkomen met een zuigsnoepje. En u heeft meteen ook wat lekkers voor onderweg bij de hand.

Hoofd- en nekkussentje
Als u ’s nachts moet vliegen, breng dan een kussentje mee. Er zijn kleine, opblaasbare reiskussentjes verkrijgbaar die niet veel plaats in uw handbaggage innemen. Een kussentje kan heel fijn zijn als u wat wilt slapen.

Comfortabele kleren
Als u een vroege of een nachtvlucht heeft, trek dan comfortabele kleren aan zodat u tijdens de vlucht wat kunt slapen. En hoewel het op het vliegveld heet kan zijn, zal in het vliegveld zeker de airconditioning aanstaan, dus houd een trui bij de hand.

Muziek
En tenslotte: breng een koptelefoontje en muziek mee. Een iPod of andere muziekapparatuur komt goed van pas als u te moe bent om te lezen, maar niet kunt slapen: het helpt u om wat te doezelen. En mochten er luidruchtige passagiers aan boord zijn, dan komt een koptelefoon ook goed van pas zodat u ze niet hoeft te horen.


Zo gaat u goed voorbereid het vliegtuig in. Als u een locatie zoekt als u in Toscane geland bent, bekijk dan ons aanbod aan Toscaansevakantiehuizen. We hebben verschillende vakantiehuizen dichtbij het vliegveld, maar ook verder weg en voor elke groepsomvang. 

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op