Toscaanse huwelijksreis

vrijdag 20 november 2015

Toscaanse huwelijksreis

gepost door Virginie (20/11/2015)

Een huwelijksreis in Toscane is een goede gelegenheid om prachtige cultuur te zien en op te gaan in de romantische sfeer van de regio, en tegelijkertijd als pasgetrouwd stel samen veel tijd door te brengen. Als u op huwelijksreis bent, wilt u misschien gewoon lekker in uw luxe vakantiehuis blijven, maar als u op pad wilt gaan, biedt Toscane romantische plekken in overvloed.
U kunt een auto huren en de nabije omgeving van uw vakantiehuis ontdekken, waar u zeker pittoreske landschappen zult vinden:  perfect voor mooie foto’s en een wandelingetje. Maar als u ook bezienswaardigheden wilt bezoeken, zijn de volgende tips wellicht iets voor u.

Bekijk de zonsondergang of zonsopgang in Pisa
Als u vlakbij Pisa verblijft, dan is het de moeite waard wat langer in de stad te blijven of vroeg op te staan en de Scheve Toren te bezoeken om van daaruit de zonsondergang of zonsopgang te zien. De Piazza del Duomo is op die tijden veel rustiger dan overdag, dus u kunt zich volledig onderdompelen in de sfeer en de schoonheid bewonderen van dit wereldberoemde locatie.
Als u deze ervaring combineert met een ontbijt of diner buiten de deur, kunt u meteen de lokale keuken van Pisa ervaren.
Het is natuurlijk ook de moeite waard om het tijdens openingsuren te bezoeken. U kunt dan de toren beklimmen, adembenemende uitzicht over de stad zien en het spectaculaire interieur van de Duomo bezichtigen.

Ga naar het strand… of een warmwaterbron!
De kust van Toscane heeft vele prachtige stranden waar pasgetrouwde stellen kunnen relaxen. Er zijn vele privéstranden die gegarandeerde luxe bieden, met zonnebedden en leuke barretjes. Als u echt verwend wil worden, ga dan naar één van de natuurlijke warmwaterbronnen waar Toscane bekend om is. Er zijn voldoende warmwaterbronnen die perfect zijn voor een beetje ontspanning op uw huwelijksreis. Ga naar de Saturnia voor een geweldige ervaring.

Bezoek een botanische tuin
Een goede manier om de drukte te ontvluchten, is een bezoek aan een botanische tuin tijdens uw huwelijksreis in Toscane. Er is ook voldoende groen te zien in de verschillende dorpjes.
De Orto Botanico dell'Università di Siena is een universitaire botanische tuin en is het gehele jaar open. Het ligt in de binnenstad van Siena, is gratis te bezoeken, zodat u hier het vaak drukke centrum van Siena kunt ontvluchten en een prachtige plantenverzameling zult ontdekken.

Als u uw huwelijksreis aan het plannen bent en een echt ontspannende ervaring zoekt, neem dan een kijkje op onze website voor ons aanbod aan romantische Toscaanse vakantiehuizen.

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op