Winkelen in Florence

vrijdag 17 juli 2015

Winkelen in Florence

 
gepost door Sonia (17/07/2015)

In Florence kunt u niet alleen prachtige kunstwerken en architectuur bekijken, er zijn ook veel geweldige mogelijkheden om te winkelen. De beste van Toscane. Grote modemerken, souvenirs, markten en veel lokale boetiekjes en leuke winkeltjes zijn er te vinden in Florence. We hebben een paar tips verzameld voor u:

 

De traditionele markt
In alle Toscaanse steden zijn altijd wel markten. Florence heeft talloze markten om uit te kiezen. De Porcellino markt (Loggia del Porcellino) is een kleine en gezellige markt waar toeristische snuisterijen worden verkocht maar ook lederwaren en sjaals. Er staat een bronzen beeld van Pietro Tacca van een wild zwijn. Traditie zegt dat het wrijven van de neus van dit beeld geluk zal brengen. In de buurt is het Palazzo Pitti waar het oorspronkelijke beeld te bewonderen is.
Wilt u liever een grotere markt bezoeken in Florence dan kunt u naar de San Lorenzo markt gaan, maar enkele straten verwijderd van de Duomo.

 

Op zoek naar luxe? Ga naar The Mall
Voor top designerspullen en serieus winkelen gaat u naar The Mall. De kleding die hier verkocht wordt is zeker niet voor ieder budget met Italiaanse merken als Gucci, Giorgio Armani, Valentino, en Fendi die allemaal een outlet hebben. De hele week geopend en het moderne winkelcentrum heet toeristen welkom en heeft meerdere informatiepunten waar verschillende talen worden gesproken. The Mall ligt op 30 minuten rijden van FLorence en is makkelijk te bereiken.
Wilt u The Mall bezoeken om luxe Italiaanse producten te verkrijgen dan kunt u hier meer informatie vinden over openingstijden en routebeschrijving.

 

Mooie sieraden
Een andere geweldige locatie om te winkelen en iets van de omgeving te bekijken is de Ponte Vecchio. Dit is waarschijnlijk de beroemdste brug in Italië! Oorspronkelijk zaten er slagerijen op, nu sieradenwinkels gespecialiseerd in gouden juwelen en souvenirs.
U kunt hier replica’s en hangers van David van Michelangelo aanschaffen, een wapenschild van de stad, of oude munten ter herinnering aan uw bezoek aan Florence. De winkels verkopen allerlei zilveren en gouden producten, er is echt voor iedereen wel iets te vinden op de Ponte Vecchio.

 

We hebben een ruim assortiment aan vakantiehuizen die ideaal zijn om heerlijk bij te ontspannen na een dagje intensief winkelen. Kijk eens op onze mooie website met vakantiehuizen in Toscane.

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op