Tips! Toscane voor kinderen

vrijdag 24 juli 2015

Tips! Toscane voor kinderen

 


gepost door Sonia (24/07/2015)
 
Het plannen van een gezinsvakantie naar Toscane is vaak de balans zien te vinden tussen de omgeving en steden bekijken en de kinderen vermaken. Hoewel u wellicht staat te popelen om uren naar kunst van Botticelli of alle Duomo’s te bezoeken hebben de kinderen wellicht iets ander in gedachten. Vermijd driftbuien en verveling door een aantal van de volgende activiteiten te ondernemen tijdens uw vakantie in Toscane.

 

Dinosaurussen bij Parco Prehistorico
In 2015 is de nieuwe Jurassic World film uitgebracht. Het kan zijn dat de kinderen geobsedeerd zijn door dinosaurussen en andere prehistorische wezens, dan is dit de juiste plek om naartoe te gaan. Het Parco Prehistorico is een mooi park gemaakt door Erado Ghironi nadat hij ter plekke fossielen had ontdekt. Het is nu een educatief park waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen geven. Voor meer informatie klik hier.

 

Leonardo Da Vinci Museum in Florence
Kinderen zullen genieten van de interactieve tentoonstellingen in het Leonardo Da Vinci Museum in Florence. Dit informatieve en leuke museum geeft een kijkje in Da Vinci's uitvindingen en zijn leven. Met speciale aandacht voor zijn 'vliegende machines', worden kinderen geïnspireerd om met hun eigen uitvindingen te komen en zelfs te proberen om eigen kunstwerken te creëren.
Er is in Vinci, waar Leonardo vandaan komt nog een ander museum, een leuk alternatief.
 

Pinocchio Park
Een geweldig leuk themapark over Pinochhio naar aanleiding van het boek van de schrijver Carlo Collodi. Wellicht heeft u het boek gelezen of voorgelezen of kent u allen de Disney film het park biedt een geweldige manier om Pinocchio beter te leren kennen.
Voor meer informatie over het park kunt u hier kijken.
 

Dierentuin van Pistoia
Een dag in de dierentuin is altijd een geweldig dagje uit waar je ook bent. In de dierentuin van Pistoia kunnen bezoekers een enorme verscheidenheid aan dieren zien, en deelnemen aan een scala aan activiteiten. Met cafés en restaurants, en met een cadeauwinkel ter plaatse, kunnen families de hele dag doorbrengen.
U kunt de website van de dierentuin hier bezoeken voor meer informatie.

 
Ijsproeven
Gelato is een big deal in Toscane, en er zijn heel veel Gelateria’s oftewel ijswinkels. Italiaans ijs komt in een grote verscheidenheid aan smaken, van traditioneel pistache tot moderne kauwgom, en de meeste smaken zijn heerlijk.
Een eenvoudige manier om kinderen enthousiast en koel te houden tijdens een dag van sightseeing in de Toscaanse hitte is door een ijsproeverij te plannen. Deel kleine bolletjes van ijs in verschillende smaken gedurende de dag om uit te vinden welke smaak uw favoriet is en om kinderen te vermaken.
 

Gebruik Mus.e en bezoek Palazzo Vecchio
Voor het kiezen van de musea en galeries die u kunt bezoeken met uw kinderen, kijkt u op de website van Mus.e Firenze's. Zij organiseren speciale rondleidingen om volwassenen en kinderen in aanraking te laten komen met kunst en geschiedenis van de stad. Hun website toont hoe ze een spannend museum ervaring kunnen hebben, waaronder een schildpad Kit waardoor er een aantal fantastische activiteiten gecreëerd worden.
Om meer te weten over hun evenementen, e-mail info@muse.comune.fi.it
 

Lekker in het zwembad plonzen
Het is ook fijn om een dag of twee te plannen waarbij u heerlijk kunt relaxen bij uw eigen vakantiehuis in Toscane. Verveling op rustdagen kan eenvoudig voorkomen worden door te zorgen dat uw vakantiehuis over een zwembad beschikt waar kinderen en volwassenen heerlijk in kunnen spelen en zwemmen. Neem een rubberband mee en speel spelletjes in het verkoelende water.
 

Acqua Village
Als een dag bij het zwembad van uw vakantiehuis niet genoeg is voor uw kleintjes, dan kunt u misschien een tripje naar Acqua Village maken. Gelegen aan de kust, heeft dit waterpark waterglijbanen, golfslagbaden, en tal van speelplaatsen.
Bezoek hun website voor kaarten van het terrein en een routebeschrijving.

 
Bent u van plan een vakantie in Toscane te plannen met uw kinderen, neem dan eens een kijkje op onze mooie website met heerlijke vakantiehuizen met zwembad. Begin vandaag met het plannen van uw vakantie met uw gezin.

Als u van plan bent een Toscaanse avontuur voor uw kinderen, waarom dan niet een kijkje op onze Toscaanse villa's voor gezinnen nemen. We hebben een mooie selectie van de hand geplukt villa kreeg voor u om uit te kiezen, de meeste die komen met een zwembad, dus neem een ​​browse vandaag en beginnen met het plannen van uw Toscaanse familie uitje.

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op