Muziek in Toscane

vrijdag 17 april 2015

Muziek in Toscane

 
gepost door Dympna (17/04/2015)
Toscane is een regio vol muziek en kunst. Als u ‘s avonds door de stadjes wandelt, zult u waarschijnlijk vele muzikale verrassingen tegenkomen. Als u een echte muziekliefhebber bent en op vakantie graag naar live muziek luistert, dan volgen hier wat muzikale uitstapjes die u kunt inplannen.

Het zomerfestival van Lucca
Dit jaarlijkse, muzikale festijn trekt internationale beroemdheden, met dit jaar als speciale gasten onder andere Elton John, John Legend en Bob Dylan. De concerten vinden in juli op verschillende data plaats en de prijs hangt af wat wie u gaat zien en of u een zitplaats of VIP-pakket wilt boeken. Voor meer informatie en om kaarten te bestellen, gaat u naar hun website.

Het Puccini-festival
Herdenk één van de beroemdste inwoners van Toscane door in de maanden juli en augustus een opera van Puccini te gaan zien. Puccini staat bekend als één van de beste operacomponisten ter wereld en dit jaar kunt u Tosca, Turandot (met het beroemde Nessun Dorma) en Madame Butterfly bij Torre del Lago, net buiten Lucca, gaan bekijken. De lokatie ligt vlakbij een villa waar Puccini gewoond en gewerkt heeft en het is een buitenevenement, zodat u  onder de sterrenhemel van een opera kunt genieten.
U kunt hier per email uw tickets bestellen.

La Cité, Florence
La Cité is gericht op de kunsten. Hier kunt u in het café/boekenwinkel en in ontspannen sfeer in dit kleine complex wekelijks genieten van boeklezingen, live jazz, swing en wereldmuziek. Het ligt dicht bij de rivier de Arno en La Cité is een fijne manier om een dagje uit in Florence te besluiten.
Bezoek hun website voor vertrek om te kijken welke live voorstelling u kunt verwachten.

Live muziek in uw vakantiehuis

Als u liever een kleinschaligere muzikale ervaring wilt, dan kunt u via onze medewerkers muzikanten boeken die in uw vakantiehuis voor u komen spelen. Wij kunnen een privévoorstelling voor u regelen in onze Toscaanse vakantiehuizen zodat uw verblijf in deze prachtige vakantieomgeving nog specialer wordt. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op