Top 5 gezinsactiviteiten in Toscane

vrijdag 6 maart 2015

Top 5 gezinsactiviteiten in Toscane
 
 
gepost door  Dympna Docherty (06/03/2015)

Op vakantie in Toscane denkt u aan Middeleeuwse stadjes, heerlijke lokale gerechten en wijnproeverijen. Neem u de kinderen mee naar Italië dan is het echter leuk om een aantal activiteiten voor het hele gezin te ondernemen. We hebben vijf tips die de kinderen en de rest van uw gezin blij maken op vakantie.
 
Chocolade fabriek
De Perugia Casa Del Cioccolato is een beroemde chocoladefabriek in Perugia. Het is geweldig om te zien waar er heerlijke lekkernijen worden gemaakt waaronder de beroemde liefdevolle ‘baci’ – Italiaans voor kusjes. U kunt een volledige rondleiding door de fabriek krijgen en een aantal producten proeven voordat u de fabriek weer verlaat. Het is een perfecte plaats om een chocolade aan te schaffen en daar in uw vakantiehuis van te genieten, mits het de autorit overleeft natuurlijk!


Waterparken
Toscane heeft een aantal waterparken in verschillende delen. In Livorno en Grosseto zijn grote aquaparken, zogenaamde Aquavillages die open zijn van juni tot en met september en er zijn kleinere parken elders. Zijn uw kinderen echte waterratten kies dan voor een vakantiehuis met zwembad.

Dierentuin van Pistoia (Giardino Zoologico di Pistoia)
Van grote katten tot kleine hagedissen, er is veel te zien en te leren over de 600 dieren die leven in de dierentuin van Pistoia.  Er zijn interactieve tentoonstellingen om dichterbij kleine beesten te kunnen komen, en er zijn avontuurlijke speeltuinen en er wordt geschminkt. Succes verzekerd bij uw kinderen!

Gelato
Bent u een echte zoetekauw dan kunt u uw hart ophalen in Toscane. Het heerlijkste ijs is hier te krijgen. U kunt uw eigen ijs maken in een van de winkels en kleine fabriekjes in Toscane. We raden Antica Delizia in Castellina in Chianti aan. Probeer alle smaken, het ijs is verrukkelijk.
 

Palazzo Vecchio Familiemuseum
Boek een rondleiding in het Palazzo Vecchio in Florence om te ervaren hoe het leven was voor de De Medici families op een leuke interactieve manier waarvan uw kinderen zullen genieten. Samen leren over de Italiaanse Renaissance, en verkleden – ja ook de volwassenen! - en luisteren naar spannende verhalen. Er zijn ook ambachtelijke activiteiten. Geschikt voor alle leeftijden.

Aan het einde van een avontuurlijk dag zult u het heerlijk vinden om naar uw eigen vakantiehuis te gaan. Huur een vakantiehuis Toscane bij To Toscane voor een perfecte vakantie met het hele gezin.

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op