Een romantische Toscaanse huwelijksreis

vrijdag 27 februari 2015

Een romantische Toscaanse huwelijksreis

 
gepost door Ruth Anne (27/02/2015)


De planning voor een bruiloft is een prachtige maar ook stressvolle tijd voor een koppel en als de grote dag voorbij is willen de jonggehuwden maar een ding; op huwelijksreis! Heerlijk relaxen en van en met elkaar genieten op een mooie plek. Een perfecte locatie kiezen voor deze bijzondere reis is heel belangrijk.

Toscane is de droomlocatie voor recent gehuwde koppels die hun huwelijksreis willen doorbrengen in de zon en met veel cultuur en niet te vergeten heerlijk eten en voortreffelijke wijn. Er is zoveel te zien en te doen in Toscane dat wij een aantal tips op een rijtje hebben gezet.


Zonsondergang
Kies een vakantiehuis waar u verzekerd bent van een adembenemend uitzicht en geniet van een prachtige zonsondergang. Als de schemering inzet is er fenomenaal uitzicht over de wijngaarden, olijfgaarden en de Chianti. Huurt u een auto rij dan eens een paar avonden over de kronkelweggetjes naar de Toscaanse kust op zoek naar de perfecte zonsondergang aan zee. 

Ontspannen bij het zwembad
Een privé zwembad zoals To Toscane die aanbiedt bij sommige van de vakantiehuizen is natuurlijk heerlijk voor een huwelijksreis. Zonnebaden en een verkoelende duik nemen en bovenal van elkaar genieten zonder gestoord te worden door anderen. We hebben een mooi aanbod van romantische vakantiehuizen voor twee.

Bezoek een Spa
Overal in het platteland van Toscane liggen natuurlijke warmwaterbronnen en er zijn tal van kuuroorden die u kunt bezoeken voor een uitgebreide ontspannen behandeling. De meeste zwembaden bij de spa’s hebben een temperatuur van 37 graden Celsius en zijn van nature rijk aan mineralen waarin u heerlijk kunt relaxen.

Bezoek een stad
De meeste Toscaanse steden zijn echte romantische plekken. Lekker lang slenteren door de gezellige straatjes en er zijn knusse pleintjes met terrasjes om plaats te nemen en al nippend van een glaasje de wereld voorbij te zien komen. Breng tenminste een dag door in Siena of Lucca tijdens de huwelijksreis en vermijd Florence om de drukte te ontwijken.

De gouden boom
In Lucignano, in de buurt van Arezzo staat ‘de gouden boom’. Ook bekend als de boom van de liefde. Het heiligdom werd in 121 jaar gebouwd en is 2,60 meter groot. In 1471 werd het voltooid en er wordt gezegd dat het geluk brengt aan verliefden. Volgens lokale traditie is dit het symbool van de eeuwige liefde. Maak een dagtochtje naar de gouden boom en herhaal de geloften of spreek wat woorden recht uit het hart tegen de gouden boom om een voorspoedig en gelukkig huwelijk te bewerkstelligen.

Denkt u dat Toscane de perfecte plek is om uw huwelijksreis door te brengen kijk dan eens met uw (toekomstige) echtgenoot op onze mooie website naar een geschikt romantisch vakantiehuis of neem contact met ons op.

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op