Activiteiten om te doen in uw vakantiehuis

maandag 9 februari 2015

Activiteiten om te doen in uw vakantiehuis

 
gepost door  Dympna Docherty (09/02/2015)

De meeste toeristen besteden hun vakantiedagen in Toscane met het verkennen van de Italiaanse cultuur en historie. Misschien wilt u meer tijd doorbrengen in of bij uw vakantiehuis in Toscane. Een mooi landelijk gelegen vakantiehuis in een rustige omgeving nodigt uit om te ontspannen. Wilt u iets anders dan bij het zwembad liggen in de zon dan hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet voor u.


Schilderen
Gebruik de regio als inspiratie om uw eigen meesterwerken te creëren. Wellicht onhandig om een schildersezel en een heleboel olieverf mee te nemen in uw koffer, dit is ook niet nodig om aan de slag te gaan. Neem een eenvoudig pallet met aquarelverf, penselen en een schetsboek mee en maak uw eigen versie van de prachtige omgeving.
Wilt u niet alleen de tuin bij het vakantiehuis schetsen maak dan tijdens uitstapjes wat foto’s van beroemde bezienswaardigheden en de schilderachtige omgeving zodat u deze later kunt gebruiken in uw kunstwerk. Wie weet heeft u na de vakantie wel de mooiste souvenirs ooit!


Schrijven
Een opschrijfboekje en een pen neemt iedereen wel mee. U kunt deze natuurlijk voor meer dingen gebruiken dan alleen adressen noteren en Italiaanse woordjes. Vakantie is de beste tijd voor reflectie en het herontdekken van uw creativiteit. Zet de pen op het papier en begin gewoon te krabbelen. Een gedicht of een kort verhaal, of begin eindelijk aan die internationale bestseller.


Lezen
het ligt natuurlijk voor de hand om een aantal boeken mee te nemen op vakantie, maar dit neemt niet weg dat het een heerlijke bezigheid is wanneer u van huis bent. Of u nu een echte boekenwurm bent, puur werk gerelateerde documenten leest, of alleen de krant, er is altijd wel een boek dat bovenaan uw lijstje staat of een roman die u helemaal in de ban kan houden naast het zwembad. Weet u niet welk boek u moet kiezen kijk dan eens in de lokale boekenwinkeltjes in Toscane als u het geen probleem vindt om in het Engels te lezen.


Spelen
Bij al onze vakantiehuizen is een heerlijk zwembad waar natuurlijk onbegrensd in gespeeld kan worden. Lekker drijven op een luchtbed, balspelletjes en ringen opduiken uit het verkoelende water. Of ga een potje overgooien in de tuin van uw vakantiehuis.


Bordspellen
Makkelijk mee te nemen en iets dat voor veel plezier zorgt op ieder uur van de dag is een bordspel. Met een glaasje wijn terwijl de zon ondergaat of bij het zwembad. Monopoly kan overal gespeeld worden. Kunt u geen reisformaat  bordspel vinden vergeet dan niet het ouderwetse setje kaarten. Verveling kan altijd worden genezen met een heerlijk fanatiek spelletje kaart of patience.

 

To Toscane beschikt over een mooi bestand met vakantiehuizen in Toscane en Umbrië met zowel privé- als gedeelde zwembaden. Ideaal voor uw vakantie in Italië. Neem eens een kijkje op onze website www.to-toscane.nl en boek uw vakantiehuis nu.

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op