Vernieuwen van uw trouwgeloftes

vrijdag 23 januari 2015

Vijf perfecte locaties in Toscane voor het vernieuwen van uw trouwgeloftes
gepost door  Dympna Docherty (23/01/2015)

Er zijn verschillende redenen om trouwgeloftes te vernieuwen zoals een koperen, zilveren of zelfs gouden bruiloft, of dat u samen door een moeilijke periode bent gekomen of gewoon omdat het heerlijk romantisch is. De ceremonie is niet wettelijk erkend en daarom zijn er geen restricties. U kunt werkelijk overal en met wie u wilt de geloftes vernieuwen en er een feestelijke gelegenheid van maken. Wilt u in Toscane uw trouwgeloftes vernieuwen dan hebben wij een aantal tips voor uw persoonlijke ceremonie.
 

In de bergen
U kunt natuurlijk een winters sprookje in de Alpen plannen of blijf aan de voet van de bergen en gebruik de besneeuwde pieken als achtergrond. Pistoia is perfect voor een ceremonie in de buurt van de bergen. Europa ‘s oudste kabelbaan brengt u moeiteloos naar het middeleeuwse bergdorpje Montecatini Alto.
 

Vol middeleeuwse romantiek
Toscane staat vol met middeleeuwse kathedralen en kastelen. De kleine steden hebben hun authentieke, kronkelende straatjes behouden. Ga naar de prachtige ommuurde stad Lucca, het geweldige Arezzo met het beroemde Grande Piazza of vindt ergens ruïnes van kastelen om een onvergetelijke ceremonie te beleven.

 
In de natuur
Natuurliefhebbers zullen met de keuze voor Orvieto met hun neus in de boter vallen. Orvieto ligt in het nabijgelegen Umbrië en is het groene hart van Italië omdat er geen kustlijn is maar veel weelderig groen landschap. Een van Siena ‘s elf natuurreservaten bieden ook vele perfecte mogelijkheden voor een rustieke ceremonie in de buitenlucht in bossen en heuvels.
 

Omringt door de Renaissance
Florence is de ideale plek als u interesse heeft in de artistieke rijkdom van de Renaissance. U kunt uw feest houden in een paleis uit deze periode of in een echt machiavellistisch kasteel. Profiteer van het zachte klimaat in een gerestaureerde tuin of op de monumentale trappen van een van de paleizen.


In een wijngaard (wie wil dat nou niet?)
U kunt de landelijke schoonheid van een wijngaard combineren met de kans om klassieke of innovatieve wijnen en lekkernijen te proeven. Siena ligt in de Chianti en er zijn vele wijngaarden die een uitstekende plek kunnen zijn voor een geweldig feest.


Trouwen in Toscane
Wellicht brengen deze tips u op het idee om echt te gaan trouwen in Toscane. Let goed op de wettelijke adviezen over trouwen in het buitenland zodat het huwelijk rechtsgeldig is.


Tweede huwelijksreis
Toscane is bij uitstek geschikt voor een tweede huwelijksreis na het vernieuwen van uw trouwgeloftes. To Toscane heeft een groot aanbod van vakantiehuizen, of u nu op zoek bent naar een romantisch vakantiehuisje voor twee personen of een groter vakantiehuis voor de hele familie. We hebben ook villa’s voor meer dan 15 personen.

Neem contact met ons op zodat onze Toscane-experts u kunnen adviseren over de juiste keuze voor uw speciale gelegenheid.

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op