Bezoek deze plaatsen aan de kust van Toscane tijdens uw vakantie

vrijdag 9 januari 2015

Bezoek deze plaatsen aan de kust van Toscane tijdens uw vakantie


gepost door

Wanneer u een vakantiehuis huurt met een zwembad kunt u gaan zwemmen wanneer u zin heeft, maar niets is te vergelijken met een duik in zee! Toscane is bekend om haar prachtige natuur en historische steden, er zijn echter ook een aantal prachtige stranden langs de westkust die echt het verkennen waard zijn. Neem een kijkje op een van deze drie Toscaanse stranden:

Castiglione della Pescaia

De stranden rondom Castiglione della Pescaia zijn zeer geschikt voor iedereen die lekker wil zonnebaden en zwemmen. Oorspronkelijk was dit een vissersdorp op maar iets meer dan een uur rijden van Siena en slechts een half uurtje van Grosseto. Ideaal voor een dagtochtje vanuit uw vakantiehuis Toscane. Maak een wandeling langs de zee naar de beste plek om uw handdoek neer te leggen of neem een comfortabele ligstoel en maak gebruik van privé strand.

Het eiland Giglio

Isola del Giglio is een eiland in de Tyrenische zee en een schitterende bestemming aan de kust van Toscane. Het eiland is maakt deel uit van de provincie Grosseto en er gaat een veerboot van Porto Santo Stefano naar het eiland. Geweldig om de historie te leren kennen en de omliggende zee. Voor een ieder die een beetje meer wilt dan een ligstoel met een zacht briesje. Het is mogelijk om te duiken bij het eiland en er het is zelfs mogelijk om dolfijnen en walvissen te spotten. Er is veel ongerepte natuur en er leven wilde dieren, bekijk ook eens de wandelroutes (bijna 90% van het eiland is onbewoond).

San Vincenzo

Dit mooie plaatsje ligt op vijftig minuten met de trein langs de kust vanaf Livorno. U kunt bij het plaatsje verblijven of zoek een van de rustige stranden op in het Rimigliano park. Het strand in de buurt van San Vincenzo staat bekend om de heerlijke lokale gerechten die er in de restaurantjes bereid worden. Het is een walhalla voor fijnproevers en liefhebbers van vis. Probeer vooral gerechten met bonito erin een lokale vis die tijdens de lente en zomer gevangen wordt.

Wilt u tijdens uw vakantie ontspannen op het strand en tegelijkertijd niets missen van het Toscaanse platteland kijk dan eens op onze mooie website voor een vakantiehuis. We hebben vast het perfecte vakantiehuis voor u.

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op