Vijf Yoga retreats in Toscane

vrijdag 19 december 2014

Vijf Yoga retreats in Toscane

 
Denkt u eraan heerlijk weg te gaan komende lente of zomer en staat ontspanning hoog op uw lijstje? Dan is het een goed idee om uzelf op te laden in een van de gezonde yoga retreats midden in de mooie natuur van Toscane. En het is natuurlijk geweldig lekker weer. U hoeft geen goeroe te zijn om een in een retreat te verblijven, en om aan meditatie te doen. Er zijn veel cursussen die zich richten op beginners. We hebben vijf tips voor u om aan de slag te gaan met uw chakra’s`:

Villa Benvenuti ligt dertig minuten buiten Pisa, en biedt yoga en meditatie aan in een prachtige gerestaureerde villa die dateert uit de zeventiende eeuw. Er is een ruime keuze heerlijke vers bereide maaltijden van vers fruit en groenten die allen worden geteeld in eigen moestuin. Ook is er de mogelijkheid om van verschillende massages te genieten.

Eat – Pray – Move heeft cursussen in de zomer. Hun uitgangspunt is simpel maar krachtig. Er wordt verbazingwekkend lekker Italiaans eten bereid om heerlijk al fresco te eten omgeven door het prachtige platteland van Toscane. Er zijn uitgebreide mediatiesessies en natuurlijk veel yogapractises. Veel deelnemers van deze cursussen komen ieder jaar weer terug.

De Ebbio Yogaboerderij ligt op een idyllische boerderij waar wijn en olijfolie wordt geproduceerd, net buiten Siena. Een unieke kans om er helemaal uit te zijn en jezelf opnieuw te ontdekken. Naast dagelijkse yogalessen en geleide meditatiesessies is het natuurlijk ook mogelijk om een bezoek te brengen aan de lokale markt en een kasteel. De keuken is zeer goed en de ligging van de boerderij is geweldig zoals vele gasten hebben ervaren.

Melanie Willshire heeft een fantastische intensieve cursus opgezet in de buurt van Lucca. In een rustige mooie omgeving in het midden van de Toscaanse heuvels ligt een retraite die is ontworpen voor een ieder die wil genieten van de rust en yoga.

Pete Guinosso's Italië Yoga Retreat is geen standaard yoga retreat. Er hangt een ontspannen sfeer waar koffie s ‘ochtends wordt geserveerd met een lach die de hele dag duurt. Vinyasa yogasessies worden gehouden in de ochtend, gevolgd door ontspanningsmeditatie en s ‘avonds wordt er onder de sterren een fantastische maaltijd bereid.

Bent u op zoek naar een mooi vakantiehuis op een rustige locatie om bij te komen van alle yoga en een te zijn met de natuur? Kijk dan eens op onze website www.to-toscane.nl of stuur een e-mail naar ruth@to-toscane.nl

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op