To Toscane op film

vrijdag 21 november 2014

To Toscane op film

Gepost door Dympna Docherty


Licht, camera, actie… is meestal iets dat acteurs in Hollywood horen maar tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de medewerkers van To Toscane was er een filmploeg die om ons heen cirkelde. Zij gingen een video maken van iedere agent uit verschillende landen. De agenten zijn Duits, Frans, Pools, Nederlands, Amerikaans en Engels.

To Toscane loopt qua technologie voorop met video’s van de vakantiehuizen die met behulp dan drones (minihelikopters met daaraan een filmcamera) zijn geproduceerd. Dit keer wilden we een persoonlijke noot aan de website toevoegen zodat u onze agenten beter leert kennen en waar u, al is het op film de eigenaar van To Toscane kunt ontmoeten.

Sommige van ons waren nerveus, anderen dachten de hele tijd aan wat ze konden zeggen voor de camera en een enkeling dacht aan de paar kilo’s meer of minder die op het witte doek uitvergroot worden!

Tijdens ons bezoek aan het wijnhuis en de kunstinstallaties van Castello di Ama werden we voor het eerst gefilmd. Het landgoed ligt op een korte wandeling van Casenuova di Ama waar wij allen verbleven in een aantal vakantiehuizen; Annamaria, Gallo Nero, Le Volte en Il Forno.


De moderne kunst van het wijnhuis is gemaakt door gerenommeerde kunstenaars zoals Anish Kapoor, Michelangelo Pistoletto, Louise Bourgeois en Cristina Iglasias en Castello di Ama is erg trots op deze samenwerking.

Het echte filmwerk begon met onze persoonlijke interviews, en wanneer we eenmaal bezig waren met filmen kwamen we op dreef en vergaten onze zenuwen. We vertelden immers alleen maar wat we al honderden van onze gasten hebben verteld als onderdeel van onze baan. Praten over vakantiehuizen in Toscane gaat ons heel gemakkelijk af aangezien we al heel veel tijd hebben doorgebracht in dit prachtige gebied.

We hadden veel geluk met het weer, strakblauwe luchten en heerlijk veel zon, dit is niet altijd het geval in oktober. Helemaal niet erg om even in de zon te wachten voordat je weer aan de beurt was om gefilmd te worden. Ons team bezocht het charmante plaatsje Radda in Chianti, en ook daar weren we gefilmd. Hier keken de inwoners wel even van op! Ook droegen sommige van ons jacks en T-shirts met het logo van To Toscane. Een inwoner van Radda die meer gewend is aan filmploegen is Luciano van Porciatti’s een heerlijke delicatessenwinkel op het pleintje. Hij heeft soms meegedaan als chef kok in Italiaanse kookshows. Zijn drukke winkel met lokale producten vormde de perfecte achtergrond om even te filmen. 

Over chef koks gesproken, Andrea van Pasta e Fagioli heeft een geweldig diner voor ons (meer dan 20 medewerkers) verzorgd en de porcetta (geroosterd varkensvlees) was zo ongelofelijk lekker dat een vegetarische onder ons het niet kon weerstaan.

We kunnen het videobedrijf Mediabrighton van harte aanbevelen. Annelies en Ben Simon maakten dat we ons comfortabel en ontspannen voelden tijdens het filmen.
http://www.mediabrighton.com/

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op