Kitesurfen in Toscane?

maandag 15 september 2014


Kitesurfen in Toscane?

Image: tourkese.com
Er is zoveel te doen in Toscane dat het soms moeilijk kan zijn om een keuze te maken. Bent u van plan om uw zomervakantie in Toscane door te brengen en veel aan watersport te doen, houdt er dan rekening mee dat veel van de meren die in het binnenland liggen behoren tot beschermde nationale parken waardoor het niet is toegestaan om watersporten te beoefenen.
Voor wat advies, en informatie over waarnaartoe te gaan, lees hieronder verder:


Charter een jacht
In het zuiden van Toscane is het mogelijk om een zeilboot te huren die liggen aan idyllische stranden. De kustlijn van Toscane is beroemd om het kristalheldere water van de Middellandse Zee en de geweldige vis-en schaaldieren. U kunt een aantal van prachtigste eilanden bezoeken van Europa, denk aan Elka en de Ponza eilanden die binnen een paar uur van het vaste land te bereiken zijn. Veel delen van deze mooie kust is beschermd en vissen is op veel plekken niet toegestaan. Controleer kaarten en overleg met de lokale autoriteiten als u wilt vissen.

Wind- en kitesurfen
Bijna de gehele Etruskische kust kan worden beschouwd als een walhalla voor sporters. Ga naar het witte zandstrand van Rosignano om uitstekend te kunnen kitesurfen, of neem de trien naar het strand van Follonica. Het weidse strand van Talamone is vooral bekend om de thermische wind waardoor dit voldoet aan veel voorwaarden om uitstekend te kunnen kitesurfen. Kijk eens op de kitesurfpagina in Toscane op Facebook

Kanoën en kajakken
Er is geen leukere manier om een aantal van de geweldige maritieme gebieden van Italië te ontdekken dan in een kano. Peddel langzaam stroomopwaarts of langs de kust en heb een waanzinnig uitzicht vanaf het water. Met de juiste waterproofcamera’s is dit een van de beste manieren om adembenemende foto’s te maken. Een super goede plek om te gaan kajakken is bij Lake Roffio. Er is een roeivereniging waar ook een aantal keer per jaar roeiwedstrijden worden gehouden.
Het is mogelijk om tweepersoons kano’s te huren voor een dagtocht.

Diepzeeduiken
Wilt u graag vissen en andere zeewezens van dichtbij bekijken in hun natuurlijke omgeving dan is duiken de beste optie. De Etruskische kust heeft vele duikcentra waar het mogelijk is om op excursie te gaan en om apparatuur te huren. Voor een volledig overzicht van duikscholen klikt u hier.

Bentu op zoek naar een vakantiehuis Toscane kijk dan eens op onze prachtige website met een uitgebreid aanbod van vakantiehuizen met zwembad.

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op