Wat neem ik mee naar Toscane?

woensdag 2 juli 2014

Wat neem ik mee naar Toscane?
 
 
Inpakken voor een vakantie is altijd een beetje stressvol. U weet dat u nog een paar dagen heeft voordat u op vakantie gaat en alles moet nog ingepakt worden. De paspoorten zijn opeens verdwenen en er is geen zonnebrand meer. Niets ligt meer op de plek waar u dacht dat ze zouden zijn. Welke kledingstukken gaan er mee in de koffer?
We helpen u een klein beetje op weg terwijl al deze vragen door uw hoofd spoken. De volgende items mogen echt niet ontbreken in uw bagage wanneer u naar Toscane afreist.
 
Reisgids
Toscane is een grote provincie van Italië en er is heel veel te zien en te doen. Wel zo handig om een goede reisgids te raadplegen om zoveel mogelijk te bekijken en te ontdekken. Op deze manier kunt u vooruit plannen en alles doen wat u in gedachten had toen u besloot in het prachtige Toscane vakantie te gaan vieren. In een reisgids staat altijd veel informatie over bezienswaardigheden en attracties waar u zich anders helemaal niet van bewust zou zijn geweest. Breng een reisgids mee en zorg ervoor dat u uitstekend voorbereid bent. Op de website van To Toscane hebben we ook veel tips en informatie verzameld. Neem eens een kijkje op http://www.to-toscane.nl/plaatselijk-toscane/ U kunt zelfs uw eigen reisgids afdrukken!
 
Wandelschoenen
De beste manier om het meeste te zien in de steden en mooie plaatsen in Toscane is te voet. Wanneer u zoveel gaat wandelen zijn comfortabele schoenen wel een must. Er zijn natuurparken om door te zwerven enorme pleinen om te verkennen en torens te beklimmen. Aan het einde van de dag kunt u heerlijk tot rust komen in uw eigen vakantiehuis Toscane en nagenieten van alles wat u heeft meegemaakt.
Fototoestel
Meestal is een fototoestel het eerste dat u in uw tas stopt wanneer u bezig bent met pakken voor de vakantie. Wellicht bent u geen fan van het nemen van foto’s met een groothoeklens, toch is het de moeite waard om in staat te zijn om prachtige foto’s te maken in Toscane. Misschien wilt u alleen met uw smartphone fotograferen, het is aan te raden om ook een camera mee te nemen zodat u het bijzondere landschap en de historische steden perfect kunt vastleggen.
 
Kleding
Gaat u naar Toscane in de warmere maanden dan kunnen de temperaturen zeer hoog oplopen. Vul dan uw koffer met korte broeken, rokken en topjes. Dat is natuurlijk prima om in te luieren in de zon, wilt u echter kerken en andere religieuze gebouwen bezoeken dan zult u wat moeten aanpassen. Mannen moeten minstens een lange zomerbroek meenemen en dames een lange rok of broek en iets dat hun schouders bedekt.
 
Comfort van thuis
Bij een verblijf in een van onze prachtige Toscaanse vakantiehuizen zult u iedere dag wel moeten bedenken wat u wilt eten. Er zijn vele lokale lekkernijen en traditionele Italiaanse gerechten om uit te kiezen in de restaurants, en in de winkels en op de markten kunt u zelf de ingrediënten kopen om te kunnen genieten van uw zelfgemaakte diners in Toscaanse stijl. Neem alleen van thuis mee wat u echt niet kunt missen op vakantie.
Wilt u nog op vakantie naar Toscane dit jaar? Breng een week door in een comfortabel en luxe vakantiehuis van To Toscane. Onze agent helpt u graag bij het vinden van een geschikt vakantiehuis dat helemaal aan uw wensen voldoet www.to-toscane.nl
 

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op