Toscane voor kinderen

vrijdag 23 mei 2014

 
To Tuscany photocompetition 2009
 
Er is veel te doen en te beleven in Toscane voor mensen van alle leeftijden. Toscane is dan ook de perfecte vakantiebestemming voor het hele gezin.
Duizenden gezinnen verblijven ieder jaar in een vakantiehuis Toscane om te genieten van een welverdiende vakantie in deze prachtige regio.
U kunt nog meer ontspannen als u van te voren leuke dingen voor de kinderen heeft bedacht om te doen. De vakantie draait natuurlijk niet alleen om de kinderen, maar als zij het naar hun zin hebben, heeft u dat ook!

Vermijd lange wachttijden op het vliegveld
Een goede start is het halve werk. Niemand, en zeker kinderen wil lang wachten in een rij in een saai gebouw waar geen ontsnappen mogelijk is. Veel luchtvaartmaatschappijen zorgen ervoor dat u online kunt inchecken en soms al boardingpassen kunt printen. Dit betekent dat u minder lang van tevoren op de luchthaven hoeft te arriveren. Voor iedereen wel zo prettig!

Zoek een vakantiehuis met een heerlijk zwembad
Bij To Toscane kunt u meer dan genoeg vakantiehuizen vinden met een heerlijk(kinder)zwembad, een tennisbaan of zelfs een jacuzzi. Terwijl u geniet van de zon vermaken de kinderen zich bij het zwembad of in de tuin. En zelf kunt u ook een verkoelende duik nemen natuurlijk.

Ga niet teveel bezienswaardigheden bekijken
U heeft vast een lijstje gemaakt met welke steden, kerken en musea u wilt bezoeken in Toscane. Heerlijk wandelen rond historische gebouwen, slenteren door prachtige musea is wellicht de ultieme bezigheid voor volwassenen, kinderen raken echter al snel verveelt of worden moe. Kinderen hebben nu eenmaal kortere benen en zijn sneller moe dan u van een lange wandeling. U kunt rijen voor musea en andere attracties vermijden door online van te voren tickets aan te schaffen.
Het is een idee om het verkennen van steden af te wisselen met een bezoek aan een dierentuin, of een waterpark. Hou een paar dagen in de vakantie vrij om helemaal niets te doen.
Wanneer uw kind nog in een buggy vervoert wordt is het handig om te kijken of een locatie niet via trappen bereikt moet worden.

Geef de kinderen mooie herinneringen
Komt u thuis van een heerlijke vakantie dan is het enige naast uw zonverbrande huid dat u nog rest prachtige herinneringen. Maak met uw kind een boekje waarin getekend kan worden en een kaart van een dorp of stad dat u samen heeft bezocht geplakt wordt.  Of verzamel iets tijdens de vakantie, bloemblaadjes, schelpen. Hou een vakantiedagboek bij. Op deze manier zullen uw kinderen nog jaren later op hun Toscaanse avontuur kunnen terugkijken.

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op