Reistips

vrijdag 9 mei 2014


Ian Jones - To Tuscany photocompetition 2011
 
Een reisje naar Toscane verloopt waarschijnlijk heel ontspannen. We kennen allemaal de schaduwkant van op vakantie gaan. Eindeloos wachten op de luchthaven voordat u eindelijk uw eigen land kan verlaten, inpakstress, en het aftellen naar het einde dat al halverwege de vakantie begint. Stelt u zich eens voor dat veel van deze stress is weggenomen en dat u zich kan verheugen op een geweldige vakantiein een fantastische accommodatie met alle tijd voor uzelf. We hebben een aantal reistips voor u waarmee u genoeg tijd en energie heeft om te genieten van een welverdiende vakantie.

 

Vliegtarieven

Na het vinden van veel informatie op de website van To Toscane, is het laatste dat u doen wilt buitensporig hoge tarieven betalen aan een luchtvaartmaatschappij om naar Italië af te reizen. Er zijn natuurlijk websites om prijzen te vergelijken, een handige app is Yapta, om de prijs van de door u gewenste vlucht te vinden en een waarschuwing te ontvangen wanneer de prijs zo hoog is die u wenst. Op deze manier hoeft u niet steeds in te loggen om de prijs van uw vlucht te zien.


Parkeren bij de luchthaven

Parkeren op de luchthaven kan heel erg duur zijn, maar het is vaak de enige manier om uw vlucht te halen. U kunt ook overwegen om een hotel te boeken voor de nacht voordat u vertrekt. U hoeft zich op de dag van vertrek niet te haasten, en waarschijnlijk kunt u uw auto tegen een lager tarief parkeren.
 

Handen wassen zonder zeep

Uw vakantie wordt pas echt verruïneerd wanneer u verkouden uit het vliegtuig stapt. Neem een klein flesje handdesinfectiemiddel (let op de toegestane hoeveelheid in het vliegtuig) mee, zodat u en uw reisgenoten de handen schoon kunnen houden. Zo krijgt u minder vervelende bacteriën binnen van armleuningen en andere plaatsen in het vliegtuig. Drink voldoende tijdens de vlucht, ook dat helpt uw lichaam ziektekiemen te bestrijden.

 

Handig

Maak altijd een kopie van uw bankpas voordat u vertrekt naar het buitenland en vergeet niet de juiste nummers te noteren in geval van diefstal. U kunt uw pas dan meteen laten blokkeren.
Het is verstandig ook een kopie van alle paspoorten te maken en mee te nemen op reis.
 

Planning

Het is natuurlijk heerlijk om helemaal geen plannen te maken voor uw vakantie. Wilt u echter iets meer zien van Toscane dan is het leuk om van te voren te onderzoeken wat uw wilt bezoeken en waar u naartoe wilt. Dit bespaart u enorm veel tijd na aankomst en u hoeft zich geen zorgen te maken over een routebeschrijving. Of neem in ieder geval een GPS systeem mee. Er is zoveel te doen en te zien in Toscane dat het aan te raden is om een lijstje te maken van alle bijzondere plekken die u wilt zien.


Back up

Er kan natuurlijk altijd iets misgaan op vakantie. Maak een stappen plan van te voren. Verspreid uw kleding bijvoorbeeld zodat niet alles is verdwenen mocht er een koffer zoek raken en u een aantal dagen moet wachten op uw bagage. Stuur een e-mail naar uzelf met alle belangrijke documenten voor het geval dat.

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op