Faciliteiten bij een vakantiehuis in Toscane

maandag 7 april 2014


Villa Felceto
Wanneer u verblijft in een van onzeluxe Toscaanse vakantiehuizen kunt u genieten van de schoonheid en cultuur in de regio, u krijgt echter ook de beschikking over prachtige faciliteiten die wij aanbieden.
Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat alles aanwezig is voor een perfecte vakantie, een vakantiehuis is veel meer dan alleen een plek om te slapen na een lange dag bezienswaardigheden bezocht te hebben.
Niet al onze accommodaties beschikken over onderstaande faciliteiten, u kunt deze gebruiken om op onze website aan te geven  welke u belangrijk vindt zodat u het perfecte vakantiehuis kunt vinden. Hieronder vindt u de vijf belangrijkste faciliteiten waar u van kunt profiteren.
 

Een privézwembad -
U kent vast wel dat geweldige gevoel als er niemand bij het zwembad is vroeg in de ochtend. Heerlijk een duik nemen zonder gestoord te worden. Zou u dat iedere dag willen tijdens uw vakantie? Met een privézwembad hoeft u zich geen zorgen te maken over een plekje op een ligbed, of dat iemand u van uw luchtbed gooit in het zwembad terwijl u heerlijk een middagdutje ligt te doen. U kunt komen en gaan wanneer u wilt en genieten van het koele water.
 

Draadloos internet-
Het is vandaag de dag heel gewoon om de hele dag een mobiele telefoon of een ander apparaat te pas en te onpas te gebruiken. Het is natuurlijk leuk om aan uw vrienden thuis te laten zien hoe u aan het genieten bent, of wellicht wilt u een tripje plannen voor de volgende dag. Met WIFI kunt u met het thuisfront in contact blijven en kijken wat er in de omgeving te doen is.
 

Barbecue-
Toscane is naast haar schoonheid, geschiedenis, bezienswaardigheden en gepassioneerde inwoners ook beroemd om het heerlijke eten.
Heeft u zin om te koken in uw eigen vakantiehuis, of juist lekker buiten dan kunt u een geweldige barbecue maken! Er zijn tal van lokale markten waar u uitgebreid boodschappen kunt doen.
 

Sauna –
Is de Toscaanse zon niet warm genoeg voor u, dan kunt u kiezen voor een luxe villa met een eigen sauna. Dompel u volledig onder in een ontspannen omgeving , tussen de hete kooltjes en koel af in het zwembad.
 

Tennisbaan –
Natuurlijk biedt Toscane genoeg entertainment. Met een eigen tennisbaan kunt u fit blijven en tegelijkertijd genieten. Het is ook een leuke manier om met de kinderen bezig te zijn. Geniet van het goede leven tijdens uw mediterrane vakantie!

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op