Kies uw perfecte romantische vakantiehuis

vrijdag 7 maart 2014


Capanna di Camporata
Wilt u het ultieme uitje voor een verjaardag, Valentijnsdag, of een jubileum? Het vinden van iets speciaals voor die bijzondere dag is moeilijk. Zeker wanneer u langer bij elkaar bent. U bent vast al een weekendje weg geweest naar een buitenlandse stad, u heeft cadeautjes gegeven en een grote bos bloemen, enfin, waarmee kunt u uw partner nog verrassen? Overweeg eens een romantisch weekje weg in het mooie Toscane!

 

Wat is er te zien

Toscane is een geweldige bestemming voor een romantisch uitje. Het is bijna het gehele jaar zonnig, en er zijn veel pittoreske plaatsjes te bezoeken en historische steden.

Wat voor een vakantie wilt u? Het is aan te raden hier even goed over na te denken voordat u boekt. Wilt u ontspannen op het strand, veel steden bezoeken en musea, een luxe vakantie met lekkere cocktails, of Italiaanse gerechten leren koken samen? Er is voor ieder met een romantische inslag wat wils in Toscane.

Een strandvakantie kan gehouden worden in de buurt van Versillia, Pisa en Livorno. Historie, oude gebouwen en musea vind u in in Florence, Siena, Pisa, Cortona, Lucca en San Gimignano.

Bruisend nachtleven en luxe, ga naar Grosseto, Pisa, Massa Carrara, Arezzo, Florence en Siena.

 

Accommodatie

Er is niets prettiger dan te verblijvenin een authentiek vakantiehuis Toscane. Een vakantiehuis biedt de perfecte romantische setting. U kunt kiezen uit vakantiehuizen met privé tuin en zwembad, luxe kamers en een rustige omgeving. Er zijn veel vakantiehuizen te huur in Toscane, het zou geen enkel probleem moeten zijn om het perfecte vakantiehuis te vinden. Sommige liggen bij kleine plaatsjes en dorpen met schilderachtige markten, andere vakantiehuizen liggen midden op het platteland.

Wilt u een vakantie met meer activiteit boek dan een vakantiehuis in de buitenwijken van Siena, Pisa, Lucca of Florence.

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op