Wandelen in Toscane

vrijdag 21 februari 2014


To Tuscany photocompetition - Erik Noppe
In Toscane vindt u het mooiste landschap van Europa, of misschien wel van de hele wereld. Duizenden vakantiegangers komen ieder jaar om Toscane te verkennen en te genieten van vergezichten, prachtige natuur en historische steden. Bent u een doorgewinterde wandelaar of doet u dit voor de eerste keer, u moet een plan van aanpak hebben om het beste uit uw vakantie te halen! U zilt er geen spijt van krijgen wanneer u in het fantastische Toscane wandelt tijdens uw vakantie. Sterker nog, u wilt er volgend jaar weer heen!  Hoe haalt u het meeste uit uw wandelvakantie in Toscane? Wij helpen u een beetje op weg.
 

U zult niet verbaasd zijn te horen dat de mooiste wandelingen te maken zijn op het platteland.
Ver weg van de grote steden. Het is dus handig om op het platteland van Toscane te verblijven.
Wij hebben een zeer gevarieerd aanbod van vakantiehuizen op het platteland die als uitstekende basis kunnen fungeren voor uw wandelavonturen. Het is prettig wat verder weg te zijn van populaire en drukke toeristische steden, en de beste wandelpaden zijn makkelijk bereikbaar.
 

Plan vooruit
Het is handig om een plan te maken zodat u zoveel mogelijk kunt wandelen. Bekijk de wandelroutes uitvoerig voordat u gaat, zodat u een goed beeld heeft van waar u bent. Op deze manier weet u de juiste lengtes van routes en kunt u gebieden selecteren waar u doorheen wilt wandelen, alleen of in gezelschap.
Praat met andere wandelliefhebbers en vraag welke routes zij zouden aanraden of bezoek de website van To Toscane voor meer informatie.
 

Ontspan een dagje bij het zwembad
Wandelen is de belangrijkste reden dat u naar Toscane bent gekomen. U wilt de natuur in. Wandelen is op zich al ontspannen maar om de batterijen echt weer op te laden is het heerlijk om een dagje te ontspannen in de zon bij het zwembad. Neem af en toe een rustdag en geniet bij uw vakantiehuis Toscane.


Raak niet de weg kwijt
Zelfs de meest ervaren wandelaars verdwalen wel eens, zeker in een vreemd land. Het is belangrijk dat u zich niet te ver van de paden begeeft. De hoofdroutes hebben bordjes die u de weg wijzen, het is echter aan te raden een kaart te kopen met alle wandelroutes erop. Wel zo prettig als u denkt dat u een verkeerde afslag heeft genomen.
Het is een idee om met een wandelgroep te wandelen die worden geleid door een gids die het gebeid heel goed kent.
Technologie kan ook helpen. Er zijn apps die u op uw telefoon kunt installeren om de weg te vinden, of bel gewoon voor hulp.

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op