Verhuizen naar Toscane

vrijdag 7 februari 2014


Image by: Justyna Wojcicka
 
Denkt u aan verhuizen naar Toscane? Toscane staat hoog op ieders droomlijstje om te gaan wonen. Prachtig landschap, heerlijk weer, rustige stranden en een rijke geschiedenis, het is geen wonder dat er zoveel mensen zijn die erover denken om in Toscane te gaan wonen.
De levensstijl is heel anders dan in Nederland of België. We zijn gewend aan een druk bestaan, de Toscanen kiezen ervoor om heel anders te leven, zij omhelzen het leven! Iedere dag heeft wel een mooi moment. Voordat u beslist om te gaan emigreren hebben we een aantal zaken op een rijtje gezet voor u.

Maak een reis door Toscane
Voordat u zelfs maar overweegt te emigreren is het verstandig om een lange reis door Toscane te maken.
U bent wellicht al op vakantie geweest naar deze prachtige streek en zag uzelf hier al wonen. Maar waar gaat u werken en waar voelt u zich thuis?
Verken Toscane voor een tijdje en leer de streek vooraf goed kennen. Op deze manier kunt u zich ervan overtuigen dat emigreren naar dit geweldige stukje Italië de juiste keuze is voor u. 
Maak een verslag over iedere stad of dorp, wat u wel en niet leuk vond, en waarom het wel of niet werkt voor u. Waarschijnlijk heeft u ergens gewoon een heel goed gevoel over, het is wel zo prettig om dat gevoel later te kunnen onderbouwen.

Woonruimte
U weet waar u wilt wonen in Toscane, alleen nog niet hoe u wilt wonen. Gaat u een Toscaans huis huren of kopen? Nieuwbouw, of een appartement in een huis bij een familie? Het is tijd om na te denken en een begroting te maken. Kijk goed naar wat u zich kunt veroorloven. Bekijk uw mogelijkheden en leef alvast een weekje op deze manier om te kijken of het huis aan al uw wensen voldoet. Toscane heeft veel prachtige traditionele huizen, vele met geweldige tuin en een mooi zwembad erbij. Verblijf een tijdje in een vakantiehuis Toscane om te kijken of dit ontspannen leven u bevalt.

Ontmoet de lokale bevolking
Een fantastische manier om uw verhuizing makkelijker te maken is om vrienden te maken met een aantal inwoners van het dorp waar u gaat wonen. Toscanen zijn meestal zeer gastvrij en leven in hechte gemeenschappen. Laat u vertellen waar  en wanneer de lokale markt is, de beste winkels, goede restaurants en laat u verrassen. Het is fijn om te weten dat u vriendelijke en behulpzame buren heeft. Dit maakt de verhuizing een stuk makkelijker!

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op