Apps die uw vakantie nog gemakkelijker en leuker maken.

vrijdag 28 februari 2014


Tegenwoordig hebben we allemaal een mobiele telefoon. We gebruiken ze op het werk (ook wanneer dit eigenlijk niet mag), wanneer we op straat lopen, en ook s’ avonds na het eten op de bank kijken om de twee minuten of er wellicht iets veranderd is in de wereld.
Dit doen we ook tijdens de vakantie. Vroeger was de vakantie juist een periode van rust, en geen telefoon of andere apparaten, nu nemen we de mobiele telefoon altijd mee, en deze staat altijd aan.
Dus als u toch uw mobieltje bij u heeft wanneer u in een vakantiehuis Toscane verblijft kunnen we net zo goed een aantal tips geven voor nuttige en handige apps tijdens uw vakantie.
We raden aan om het gebruik van u mobiel tijdens te vakantie te controleren bij uw provider anders kunt u wel eens voor astronomische bedragen komen te staan bij thuiskomst.

 
Gate Guru -
Gate Guru is gratis te downloaden op de iPhone en een Android- of Windows mobiele telefoon en geeft veel informatie tijdens uw reis. U kunt al uw vluchtinformatie opslaan en uw plannen voor tijdens de vakantie wanneer u meer wilt doen dan alleen luieren bij het zwembad. Deze app geeft ook informatie waar u een huurauto kunt huren en waar de lokale voorzieningen zijn op weg naar uw vakantiehuis. Wanneer u bent gearriveerd bij uw vakantiehuis kunt u terugkijken naar statistieken die deze app maakt over uw reis en kunt u zich letterlijk verwonderen over hoever u bent gekomen.


XE Currency –
Er zijn tal van apps op de markt voor het omzetten van valuta, en deze lijkt de meest uitgebreide. Met de nieuwste wisselkoersen in iedere valuta die u maar kunt bedenken. Ook kunt u uw uitgaven bijhouden tijdens de vakantie en voorkomen dat u uw budget ver overschrijd.


Field Trip –
Deze grote app is beschikbaar op de iPhone en alle Android telefoons, en is gratis.
De beste manier om interessante en spannende dingen te vinden om te doen wanneer u weg bent. U zet hem aan op vakantie en ontvangt informatie over evenementen en andere lokale festiviteiten. Met deze app blijft u de hele tijd op de hoogte.


Photosynth –
Dit is één van de meest toonaangevende fotoapps op de Iphone en windowstelefoon. De meesten van u kennen Instagram, maar deze toepassing is echt perfect om het prachtige Toscaanse landschap vast te leggen op een bijzondere manier. Perfecte panoramafoto’s en driedimensionale beelden! Op deze manier zorgt u ervoor dat uw vakantie perfect wordt vastgelegd zodat u later terug nog lang na kan genieten.

 

Foodspotting –

U zult vast wel wat lokale specialiteiten tevoorschijn toveren in de keuken van uw vakantiehuis Toscane. Maar u gaat ook vaak uit eten in de lokale restaurants. Het is altijd lastig om in het buitenland een goed restaurant te vinden, en wat staat er op het menu? Met deze app weet u het allemaal. Blader door een menu, kies waar u zin in heeft om te eten en zie welk restaurant in de buurt dit serveert. U kunt ook door foto’s bladeren die anderen hebben geplaatst! En u kunt later ook uw eigen ervaringen en foto’s delen.

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op