Vier uw vrijgezellenuitje in Toscane

vrijdag 24 januari 2014


Casa Rocchi - Lucca
De laatste weken als ongetrouwde vrouw moeten bijzonder zijn. Meestal wordt ervoor gekozen om een dagje naar de grote stad te gaan om een avondje uit te beleven samen.
Dit is een leuke manier om uw laatste nacht te vieren als single, het kan echter beter! Iets verfijnder, bijvoorbeeld in het zonnige Toscane met prachtig landschap, luxueuze vakantiehuizen, mooie wellness en spa’s en rustige stranden.

Accommodatie
Er zijn natuurlijk vele verschillende soorten accommodatie in Toscane. U kunt kiezen voor een luxe hotel met alle faciliteiten van dien, of voor een rustiek traditioneel Toscaans vakantiehuis. Er zijn vakantiehuizen die groot genoeg zijn voor een groep dames zodat u allen bij elkaar kunt blijven gedurende het verblijf in Toscane. Zo wordt het echt een gemeenschappelijk feestje! Kies een vakantiehuis met zwembad en een mooie tuin om een ontspannen vrijgezellenuitje te hebben. 

Spabehandelingen
Er zijn veel kuuroorden in Toscane met inbegrip van natuurlijke warmwaterbronnen. Bent u op zoek naar een ontspannen reisje met veel verwenmomenten dan is Toscane de place to be. Bezoek een spa of een hotel waar behandelingen worden aangeboden, of neem een duik in een warmwaterbron. Neem een kijkje bij:

• De Saturnia bronnen op een half uur rijden van Siena .

• De Bagni di Petriolo hete bronnen liggen op 20 minuten ten zuiden van Siena en waren al populair in de Romeinse tijd .

• De vijf warmwaterbronnen van San Filippo zijn bij een gemiddelde temperatuur van 52 graden Celsius het hele jaar door te bezoeken en schijnen helende eigenschappen te hebben.

Laat u gaan
Een vrijgezellenuitje gaat altijd net een stapje verder dan normaal. Trakteer uzelf en uw vriendinnen, ontspan, geniet van lekker eten en drink heerlijke wijn. De Italiaanse keuken is een van de meest populaire ter wereld en in Toscane kunt u genieten van een aantal heerlijke lokale gerechten.
Maak gezellig uw eigen pasta en pizza zelf in Toscane en boek een kookles. Leer koken met de lokale bevolking, met lokale ingrediënten en smul van uw eigen gemaakte gerechten. Doe mee aan een wijnproeverij en probeer de mooiste wijnen die in het hart van Toscane worden gefabriceerd.

Wat een heerlijk idee om uw vrijgezellenuitje te vieren met goed eten, heerlijke wijn, veel zon, ontspannende wellnessmomenten, vriendinnen en een luxe vakantiehuis om te crashen na een drukke dag. Toscane biedt de perfecte bijzondere setting hiervoor!

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op