Zes redenen om voor een vakantiehuis in Toscane te kiezen.

vrijdag 6 december 2013


Il Faggeto
Toscane is perfect voor een zomerse vakantie. Of u nu reist met familie, vrienden of met uw partner, Toscane is geweldig voor iedereen. Deze beroemde regio in Italië staat al jaren bovenaan de lijst van veel mensen om naartoe te gaan vanwege de prachtige landschappen, het heerlijk weer en beroemde gerechten. De perfecte manier om Toscane te verkennen is om in een vakantiehuis Toscane te verblijven. Wij geven u zes belangrijke redenen:

 

Rust en kalmte
Op zoek naar een ontspannen vakantie? Ver weg van de drukte van de stad? Dit is mogelijk wanneer u verblijft in een traditioneel vakantiehuis Toscane op het platteland. Geniet van de extreem stille nachten, heldere luchten, veel privacy maar vooral de ultieme ontspanning. Veel vakantiehuizen Toscane staan verspreid in het landschap. Een vakantiehuis maakt uw vakantie in Toscane perfect.

 

Traditioneel vakantiehuis
Wanneer we naar het buitenland gaan willen we het comfort van thuis, en vergeten soms te genieten van een andere cultuur. Kies voor een verblijf in een traditioneel vakantiehuis in Toscane in plaats van een modern hotel in een drukke stad.

 

Luxe zwembad
Het kan erg heet worden in de zomer in Toscane. De perfecte manier om af te koelen is een duik in een buitenzwembad op steenworp afstand van uw vakantiehuis. Voor de meeste van ons is het echt luxe om over een eigen zwembad te beschikken. Dit is hoe een vakantie moet zijn, ontspannen en luxe. Stelt u zich eens voor op een zonnige ochtend in Toscane en dan de dag beginnen met een duik in het fonkelende zwembad.

 

Prachtig landschap
Toscane staat bekend om het prachtige landschap. In plaats van een hotel in de stad, met alle bezienswaardigheden vlakbij kunt u ook een heerlijk vakantiehuis huren midden op het platteland door te kiezen voor een midden in de heuvels gelegen vakantiehuis of villa. Er zijn vakantiehuizen in schilderachtige Toscaanse dorpjes of afgelegen tussen de heuvels.

 

Leer de lokale bevolking kennen
De Toscaanse bevolking is zeer gastvrij voor toeristen en wil graag ervoor zorgen dat deze een geweldige tijd hebben. Wanneer u verblijft in een dorp zal de lokale bevolking, vaak een hechte gemeenschap – u opnemen als een van hen. Geniet van een diner met hen samen in de lokale restaurants en wees niet verlegen om advies te vragen over wat u het beste kunt bezoeken, waar u het beste kunt winkelen en wat u niet mag missen.

 

Al fresco dineren
Iets wat we vaak niet kunnen in Nederland vanwege het klimaat is buiten dineren. In Italië is het dineren buiten een dagelijkse gebeurtenis voor de lokale bevolking met alle warme avonden. De meeste vakantiehuizen Toscane hebben een rustige tuin of patio waar u heerlijk kunt genieten van een maaltijd tijdens een vakantie in Toscane.

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op