Voordelig Toscane bezoeken

maandag 25 november 2013

Capanna di Camporata - Gaiole in Chianti

Waarschijnlijk bent u aan het zoeken naar een vakantie voor volgend jaar zonder dat u hoge uitgaves heeft. Dit is heden ten dage de situatie in de westerse wereld. Wanneer de economie niet aantrekt vinden families het moelijker om veel geld te spenderen aan hun zomervakantie. In plaats daarvan gaan zij op zoek naar iets dat hen net zoveel plezier en luxe geeft zonder een duur prijskaartje.
Laat het u niet weerhouden om naar Toscane te gaan volgend jaar want er is genoeg luxe en schoonheid te beleven met een klein budget.
Hoe verzekerd u zichtzelf dat uw Toscaanse avontuur geen fortuin kost? Hier zijn een paar tips:


Neem de hele familie mee
Met onze vakantiehuizen Toscane voor vier tot acht personen voor rond de 500 euro is het slim om met meer personen te gaan om de kosten laag te houden.
Door samen op vakantie te gaan met meer familieleden en vrienden deelt u de kosten. In een aantal van onze luxe vakantiehuizen kunnen bijvoorbeeld tot tien personen verblijven voor rond de 1200 euro per week, dus 120 euro per persoon! En dat voor zeven nachten in een mooi verblijf in een prachtige omgeving.

Boek kaartjes voor bezienswaardigheden vooraf online
Bij veel van de belangrijkste bezienswaardigheden in dorpen en steden Toscane kunt u vooraf de kaartjes bestellen. Dit bespaart u een hoop geld. Wanneer u van te voren beslist waar u naartoe wilt gaan, zult u zien dat u in de meeste gevallen ook nog aanzienlijke korting krijgt.

Wees alert op toeristenprijzen
Restaurants en winkels in de drukbezochte steden en dorpen kunnen het zich veroorloven om hogere bedragen te vragen. Veel mensen accepteren dit en nemen aan dat het standaard is voor de regio, dit is echter niet het geval. Wanneer u uw souvenirs koopt, ergens heerlijk luncht of even wilt winkelen is het aan te raden dit niet in de drukke toeristische steden te doen maar iets daarbuiten. Daar vindt u veel betere prijzen. De kwaliteit is hetzelfde of beter, u betaald veel minder.

Ga binnen zitten in restaurants
Wellicht vindt u het moeilijk om uit de heerlijke Toscaanse zon te verdwijnen maar als u echt wilt besparen dan is het noodzakelijk. Restaurants en cafés weten dat gasten graag op het terras zitten om te genieten van het mooie weer. De kosten zijn significant hoger wanneer u op een balkon of terras plaatsneemt.  Als u besluit binnen te lunchen of te dineren bespaart u wat geld, terwijl u lekker afkoelt.

Vermijd het ‘ het is ok, ik ben op vakantie’ gevoel
Natuurlijk wilt u zich vermaken terwijl u op vakantie bent. Doe geen onnodige aankopen op vakantie. Heeft u die replica van de scheve toren van Pisa echt nodig? En de sleutelring met Toscane erop? Het is zo makkelijk om lekker alles los te laten qua budget, omdat u op vakantie bent, toch is het jammer wanneer u uw budget overschrijd. Uzelf beperken tot dingen die echt nodig zijn en rekening te houden met uw uitgaven scheelt een heleboel. Het is een goed idee om uw budget te verdelen over de dagen dat u op vakantie bent. Heeft u iets over op een dag dan kunt u de volgende dag heerlijk een extra gelato nemen!

 

 
www.to-toscane.nl

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op