Plan een romantische vakantie deze zomer

vrijdag 8 november 2013www.to-toscane.nl/ilrattoppo/
Il Rattoppo - Cortona
Toscane is waarschijnlijk de eerste bestemming die bij u opkomt wanneer u een romantische vakantie wilt plannen. Bekend om de prachtige landschappen, historische bezienswaardigheden en heerlijke keuken, wat kunt u nog meer wensen voor een romantisch uitstapje? Of u nu van plan bent een lang weekend te gaan of een twee weken durende rondreis te maken, er is genoeg te doen in Toscane tijdens uw romantische vakantie.

Heerlijk naar het strand

Een romantische vakantie is niet compleet zonder een aantal dagen door te brengen op een wit zandstrand waar u heerlijk kunt zwemmen in de warme azuurblauwe zee. Toscane heeft veel stranden om uit te kiezen. Een privé strand of een druk strand met een boulevard met cocktailbars, Toscane heeft het allemaal.

Historische sites bezoeken

Toscane heeft een rijke geschiedenis en beroemde historische bezienswaardigheden. U kunt bijvoorbeeld de scheve toren van Pisa bezoeken, het meest bekende icoon van Toscane. Gebouwd in de middeleeuwen, tijdens de bouw begon de toren te zakken. De scheve toren maakt deel uit van vier andere gebouwen waaronder de kathedraal. De toren maar ook de stad Pisa is zeker een bezoek waard.

David

Het standbeeld van Davis is ook een zeer beroemd beeldhouwwerk, net als het Statue of Liberty bij New York. Het standbeeld werd gemaakt tussen 1501 en 1504 en vertegenwoordigt de Bijbelse figuur David. Het beeld staat in Florence en is zeer de moeite waard om met eigen ogen te zien.

Lucca, stad met stadsmuur

Deze stad staat bekend als de stad van honderd kerken. Het lijkt wel alsof er op iedere straathoek een kerk staat. Deze stad was de hoofdstad van Toscane tijdens de 10e en 11e eeuw, en was versterkt met een stevige stadsmuur, helemaal rondom. U kunt fietsen of lopen over de muur, met een geweldig uitzicht over de stad en het omringende landschap.

Romantische keuken

Italianen zijn zelf ook dol op lekker eten, en dineren wordt uitgebreid gedaan. Doe hetzelfde en geniet van uw maaltijd terwijl u in een heerlijk restaurantje zit. Restaurants aan zee met kaarslicht, cafés in het centrum van een stad terwijl u al fresco dineert, kleine intieme restaurants in schilderachtige dorpjes… Of kook lekker zelf een traditioneel gerecht in de keuken van uw vakantiehuis Toscane.

Accommodatie

Wanneer u ontsnapt naar Toscane voor een romantisch samenzijn met uw partner is er eigenlijk maar een accommodatie die daar helemaal bij past. Een vakantiehuis Toscane. Met privacy, comfort, en u woont echt even in Toscane. U kunt kiezen uit luxe vakantiehuizen, of een vakantiehuis in een pittoresk dorpje met barretjes op loopafstand, een vakantiehuis in de heuvels, enfin keuze genoeg!

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op