Acht redenen om naar Toscane te gaan.

vrijdag 29 november 2013


Image source: To Tuscany photocompetition 2012 - Maciej Stronski
Toscane is een regio bij de westkust van Italië. Het is een populaire vakantiebestemming. Duizenden mensen bezoeken Toscane ieder jaar weer. Toeristen worden verliefd  op de cultuur en er zijn vele redenen waarom zij ieder jaar weer terugkeren. Overweegt u om op vakantie te gaan naar Toscane dan geven wij u acht redenen waarom Toscane de perfecte plek is voor en ontspannen en leuke zomervakantie.

Festivals

Festival zijn groot in Toscane en veel van de festivals die vandaag de dag plaatsvinden dateren uit de middeleeuwen. Zoals de Palio paardenrace op het Piazza del Campo in Siena, en de Viareggio Carnevale. Ook zijn er veel markten met heerlijke producten, en worden er wijnfestivals door heel Toscane gehouden. Er is een festival voor iedereen.

Historische locaties

Een drijvende factor voor toeristen om Toscane te bezoeken is de grote hoeveelheid indrukwekkende bezienswaardigheden die de regio biedt. Geweldige architectuur, oude kathedralen en monumenten en natuurlijk een overvloed aan prachtige musea en ruïnes. Toscane is vergeven van geschiedenis. Een paar topattracties zijn de scheve toren van Pisa, de kathedraal van Siena, Volterra en de Uffizi galerij in Florence.

Keuken.

De Italiaanse keuken is populair over de gehele wereld. Waar beter dan ervan te genieten dan in Italië zelf? Toscane heeft een aantal prachtige traditionele gerechten en sommige toeristen komen altijd weer terug om hiervan  te genieten. De gerechten worden met traditionele ingrediënten bereid. Lokale gerechten zijn onder andere levercrostini, Pappardelle pasta, de beroemde Florentijnse biefstuk en lampredotto.

Traditionele vakantiehuizen

Het is heerlijk om in uw eigen traditionele vakantiehuisToscane te verblijven wanneer u op vakantie bent in Toscane. U kunt het leven ervaren als de lokale bevolking. Geniet van open en luchtige ruimtes, mooie Toscaanse keukens, zwembaden en zonnige terrassen.

Kunst

Het bekendste kunstwerk in Toscane is het standbeeld van de Bijbelse figuur David van Michelangelo. Het beeld staat in Florence en is gemaakt tussen 1501 en 1504. In Toscane zijn ook veel galeries met lokale kunst.

Bijzonder mooie stranden

Er zijn een aantal geweldig mooie stranden in Toscane. Ideaal om te ontspannen en lekker rond te rennen met de kinderen. Kies een privé baaitje of  lang uitgerekt zandstrand met barretjes, restaurants en ligstoelen.

Zonneschijn

Tijdens de zomermaanden zijn er hoge temperaturen in Toscane met lange dagen vol zon. Ga heerlijk op vakantie en geniet van de warme zon in Toscane. Wat een groot voordeel is in Toscane is dat het er nooit  zo heet wordt dat u niets meer kunt ondernemen. De hitte wordt niet ondraaglijk.

Ontspanning

Er zijn vele wellnesscenters en spa’s te vinden in Toscane. Waaronder kuuroorden met natuurlijk bronwater. Bezoek de Saturnia bronnen vlakbij Siena en de thermale baden in Bagno Vignoni voor een weldadige en ontspannen belevenis.

 

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op