5 Tips voor een geweldige vakantie in Toscane

vrijdag 25 oktober 2013


(Image from Bartosz Mrozowski)
Wanneer het weer beter wordt en de zomer nadert is het tijd om na te denken over de plannen voor de zomervakantie. De meeste mensen willen heerlijk ontspannen op een mooie plek ver weg van de alledaagse stress. Waar kunt u dit beter doen dan in zonovergoten Toscane?

Miljoenen toeristen per jaar genieten van Toscane. U vindt er adembenemende landschappen en beroemde architectuur. Hoe kunt u het beste vakantie vieren in dit deel van Europa? Hier zijn vijf leuke tips om mee aan de slag te gaan.
Huur een luxe vakantiehuis (uiteraard)
Nadat u heeft besloten waar u naartoe wilt gaan op vakantie is het tweede dat u doet kijken wat voor soort accommodatie het beste bij u past. Meestal is de keuze tussen een hotel en een vakantiehuis snel gemaakt. Het zal geen verrassing zijn dat wij aanraden voor een vakantiehuis Toscane te kiezen.
Vakantiehuizen in Toscane liggen meestal in een idyllische en schilderachtige omgeving dit u ooit zult zien. Een perfecte uitvalsbasis voor al uw Toscaanse avonturen. U geniet van uw eigen stukje privacy, in uw eigen luxe vakantiehuis, met al uw dierbaren om uw heen.
Huur een auto
Een eenvoudige en efficiënte manier om Toscane te bekijken is door het huren van een auto. U bent niet afhankelijk van het openbaar vervoer,  en kunt gaan en staan waar u wilt.  U kunt zelf uw tijd indelen, en hoeft alleen rekening met uw reisgenoten te houden. Let op bij het kiezen van een huurauto op het vliegveld. Soms is het goedkoper om op een dorpslocatie een auto te huren.
Vooruit plannen
Om zoveel mogelijk uit uw vakantie te halen kunt u het beste vooruit plannen. Het is natuurlijk leuk om op de bonnefooi op pad te gaan, maar als u zeker wilt zijn van een aantal musea, steden of dorpen die u wilt bekijken dan is het aan te raden dit van te voren te plannen. Wellicht kunt u online kaartjes kopen, u kunt de openingstijden alvast checken, zodat wanneer u gaat het een soepele onderneming wordt. Onze gratis online reisgids voor Toscane helpt u hierbij.
Van de gebaande paden af
Toscane is beroemd om een aantal bezienswaardigheden zoals de scheve toren van Pisa en de mooie straten van Florence, er is echter nog veel meer. Om een indruk te krijgen van het gewone leven in deze provincie moet u van de gebaande paden af.
Er zijn zoveel verborgen pareltjes verspreid over de streek, en u geniet er nog meer van wanneer u niet wordt omgeven door massa’s toeristen. Neem de trein of bus, of pak de kaart erbij en rij met uw huurauto waarheen u maar wilt. Weet u niet waar te beginnen lees dan ons artikel over de verborgen parels van Toscane.
Geniet
Bij het reizen naar een ander land is de beste manier om echt te genieten en het lokale leven mee te krijgen u gewoon onder te dompelen in de cultuur. Maakt u zich niet druk of u alles wel te zien krijgt. Eet dingen die u niet kent, ga naar plaatsen waar u nog nooit geweest bent en spreek een woordje Italiaans.

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op