Trouwen in Toscane!

vrijdag 30 augustus 2013


Italië wordt beschouwd als een zeer romantisch land, met name Toscane. Er gaat niets boven trouwen in Toscane. U kunt het jawoord geven op het strand, in een duizend jaar oude kathedraal, of in een rustiek kasteel met op de achtergrond het prachtige landschap van Toscane. Wanneer u besluit te trouwen in Toscane geeft u ook uw gasten een onvergetelijke herinnering mee.

Locatie

Er zijn veel steden en dorpen om uit te kiezen. U kunt een bruiloft aan zee houden, in een stad of in een van de vele historische plaatsjes. Toscane heeft het allemaal.

Kies voor de volgende steden als u uw bruiloft in een bruisende stad wilt houden:

Pisa – Dit is een van de oudste steden van Italië en staat bekend om zijn scheve toren. U kunt als locatie een gotische- of romaanse kerk kiezen of diverse andere historische gebouwen.

Siena- Deze gotische stad beschikt over een aantal fantastische historische gebouwen waaronder het stadhuis en de kathedraal. 

Florence- Heeft een geweldig mooi stadhuis, een aantal kastelen en staat vol historische kerken.

• Florence- Keuze  uit het historische stadhuis, kastelen, villa's en historische kerken.

Voor een bruiloft op het strand kiest u

• Cala Piccola, Monte Argentario- Deze ongewone en meestal privé baai is perfect voor een romantische en unieke bruiloft. Er is een beschut kiezelstrand en de baai heeft aquamarijnblauw water, echt hemels!

• Marina di Alberese, Grosseto-  Dit vier mijl mooie lange grijs-witte zandstrand is onderdeel van het Monti dell'Uccellina natuurgebied en u kunt prachtige zonsondergangen zien hier. Dit is een zeer rustig strand, vaak leeg, perfect voor een privé strandbruiloft.

Accommodatie

Voor een authentieke ervaring kunt u kiezen voor een vakantiehuis Toscane om in de verblijven voor uw bruiloft. Het is een geweldig idee om uw huwelijksreis eraan vast te plakken om Toscane te ontdekken. U kunt vakantiehuizen in alle soorten en maten huren zodat uw gasten ook in Toscane kunnen verblijven. Een vakantiehuis Toscane kan een rustiek vakantiehuis zijn of een luxueuze villa, maar welke keuze u ook maakt, u heeft een onvergetelijke ervaring.

Keuken

U kunt genieten van de traditionele keuken in Toscane. Met lokale en traditionele gerechten. Op uw bruiloft kunt u gebruik maken van een professionele chef kok. Traditionele Toscaanse gerechten zijn onder andere:

Crostini – Traditioneel Toscaans en geweldig als voorgerecht, dit is leverpastei op licht geroosterd dun gesneden brood.

Pappardelle pasta- niets is meer traditioneel dan huisgemaakte pasta. Probeer Pappardelle met een saus met wild zwijn er door.

Cantuicci- Er zijn niet veel typische Toscaanse desserts, toch is er een die heerlijk is, de zogenaamde biscotti met een glaasje Vin Santo erbij – een zoete dessertwijn. Perfect na een nogal zwaar diner met brood en pasta. 

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op