Ga er eens heerlijk tussenuit in het zonnige Toscane

vrijdag 24 mei 2013


Image source: termespa.it 
 
Het lijkt erop dat voor de meeste van ons het leven ieder jaar weer drukker wordt. Het is zo belangrijk om eens uit de dagelijkse sleur te zijn, om te ontspannen en op te laden. Een goed idee voor een ontspannen vakantie is Toscane. Met prachtige stranden, heerlijk eten en schilderachtige stadjes is het een perfecte plaats voor een welverdiende vakantie.

 

De stranden van Toscane

De Toscaanse kust heeft een aantal mooie en rustige stranden perfect om een dag te ontspannen. Of u nu op vakantie bent met familie, vrienden of uw partner, er is een strand voor iedereen.

• Spiaggia Lunga-dit prachtige strand heet lang strand, en ligt in Monte Argentario vlakbij het charmante havenstadje Porto Ercole. Het is een strandstrand dat grenst aan geweldige imposante kliffen. Over het algemeen rustig en met een mooi uitzicht.

• Mar Morto- dit is een rustig en ongerept strand ook in Monte Argentario. Het is een geweldig strand als u veel privacy wilt. Heerlijk zonnen en relaxen. Een groot strand voor volwassenen en kinderen.

• Vada Strand-dit strand ligt in een klein stadje in de buurt van Cecina. Het is een van de mooiste stranden in Toscane vanwege zijn witte stranden en prachtig blauwe Middellandse Zee. Dit strand is druk tijdens het hoogseizoen, maar het is geweldig om te zonnebaden en voor kinderen om te spelen in het zand en de zee.

 

Spa en heetwaterbronnen in Toscane

Een andere heerlijke manier om te ontspannen is om een van Toscane ‘s luxe spa’s of heetwaterbronnen te bezoeken.

• Petriolo-deze heetwaterbronnen bevinden zich twintig minuten buiten Siena. Deze prachtige heetwaterbronnen zijn te vinden onder vervallen muren uit 404AD. De gemiddelde temperatuur is 43 graden Celsius in de zwembaden en de toegang tot de bronnen is gratis.

• Grotta Giusti Natural Spa Resort-deze geweldige spa heeft een natuurlijk ondergronds meer met heet water, waar de bezoekers in een grot kunnen genieten in het warme water. De spa biedt honderd verschillende behandelingen aan, het is een geweldige rustgevend dagje uit.

 


Niets is beter voor een ontspannen vakantie dan het huren van een luxe vakantiehuis Toscane op het Toscaanse platteland.  U kunt kiezen uit rustige locaties, prachtige uitzichten, zwembaden, en uit comfortabele en rustige kamers om echt tot rust te komen.

Sommige vakantiehuizen Toscane hebben prachtige tuinen dus als u een dag geen zin heeft om uw vakantiehuis Toscane te verlaten dan kunt u heerlijk ontspannen in de tuin en een duik in het zwembad nemen.

zin het verlaten van de villa kunt u heerlijk ontspannen in de tuin en duik in het zwembad nemen.

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op