De ultiem familievakantie in Toscane

vrijdag 31 mei 2013

Source: To Tuscany photocompetition: Jonny Acheson

 
Veel gezinnen gaan regelmatig op vakantie, soms niet zonder problemen. Wat misschien een perfecte vakantie lijkt in de ogen van de ouders kan voor de kinderen een ware beproeving zijn. Het is dus belangrijk een bestemming te vinden die voor iedereen leuk is. Gelukkig is er Toscane, waar iedereen tevreden kan zijn hoe lang u ook besluit te blijven in het rustgevende landschap van deze regio.

Door op zoek te gaan naar een plek waar iedereen tevreden mee is kunt niet alleen u maar iedereen in het gezin genieten van een geweldige vakantie. U zult ook een heleboel van Toscane zien, dus wanneer u bedenkt wat u inpakt en u een keuze maakt voor vakantiehuis Toscane kunt u onderstaande tips onthouden en toevoegen in uw reisschema.

Voor moeder – moeders hebben een vakantie hard nodig, omdat ze vaak nog het meeste werk doen thuis, en er is geen betere manier dan om in het easy going Toscane tot rust te komen met een wandeling buiten de gebaande paden. De prachtige omgeving van Garfagnana, net ten noorden van Lucca is erg geschikt voor het maken van heerlijke wandelingen met adembenemende uitzichten. er zijn weinig toeristen en het is er echt rustig.

Nog een super manier om te ontspannen is om een van de vele thermale baden te bezoeken die in Toscane te vinden zijn. Er zijn baden in Montepulciano, Lucca en San Filippo met natuurlijk geneeskrachtig water om heerlijk in te relaxen. Natuurlijk zal moeders ook graag de verschillende wijnen uit de Chianti willen proberen. Puur om medicinale redenen natuurlijk.

Voor vaders – veel mensen zeggen dat de weg naar een man zijn hart door de maag gaat en daar kunnen ze zomaar gelijk in hebben. Om deze theorie te testen kunt u een gerecht proberen dat wereldwijd bekend staat om zijn smaak en kwaliteit, de Florentijnse biefstuk. Als dit een tikkeltje te relaxt is, neem vaders dan mee daar de racebaan in Mugello, daar gaat zijn hartslag zeker van omhoog! Op zondag vinden hier regelmatig autoraces plaats, en de sfeer is heel bijzonder.

Een andere nog grotere sport in Italie is voetbal, neem hem mee naar een wedstrijd in de hoogste competitie, de serie A. Florentina, het beste team uit Toscane. Ook Livorno en Siena hebben goede voetbalteams. En, vader, kunt u echt naar de geboorteplek gaan van Ferrari zonder er in een testrit te maken?

Voor de kinderen – kinderen zijn wellicht de moeilijkste gezinsleden om tevreden te stellen. In Toscane is er echte en overvloed van dingen om te doen en te ondernemen voor kinderen. Er zijn waterparken in Follonica en Cecina, om naar hartenlust rond te spetteren. Er is een groot avonturenpark in Cieloverde met boomklimmen en hindernisbanen om hun energie kwijt te kunnen.

Als de kinderen onrustig worden met het vooruitzicht te veel bezienswaardigheden te bezoeken kunt u een fietstrektocht maken, of een paardrijtocht. Een heerlijke gelato op zijn tijd is natuurlijk ook een geweldige Toscane ervaring!

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op