Activiteiten in Toscane voor kinderen

vrijdag 19 april 2013


Image source: www.anticadelizia.it
 
Toscane is een geweldige plek voor een vakantie met het gehele gezin. Deze prachtige regio is niet alleen geweldig om haar historie en vele bezienswaardigheden maar is ook voor kinderen een heerlijke plek om te bezoeken met veel verschillende activiteiten.

Een vakantie met de familie moet in balans zijn en Toscane biedt een aantal geweldige uitjes voor het hele gezin.
 

Creatief in de keuken

Toscane is bekend om het heerlijk eten. Er zijn duizenden restaurants om uit te kiezen, maar u kunt ook zelf authentieke gerechten gaan koken met de kinderen.

*Kaas maken in Pienza - Bezoek de Cugusi fabriek in Pienza om te zien hoe de beroemde pecorino kaas wordt gemaakt. Het is een mooie kans voor de kinderen om het hele proces mee te maken. Ze kunnen ook de schapen aaien en voeren tijdens een rondleiding. U kunt de kazen proeven en kopen om mee naar huis te nemen.

*Ijs maken in Castellina – Heerlijk traditioneel ijs wordt verkocht bij de Antica Delizia ijssalon. Chef-kok Simone verwelkomt gasten in zijn keuken om te leren hoe je ijs maakt (en proeft natuurlijk).

*Traditionele gerechten bereiden in de Chianti – Tosca Mia kookschool biedt families de mogelijkheid om traditionele Italiaanse gerechten te maken. De kookschool heeft lage tafels, speciaal voor de kinderen die dan heerlijk mee kunnen doen. Aan het einde van een les kunt u heerlijk genieten van uw zelfgemaakte gerechten. Het is altijd een feest om de blije kinderen te zien die hun zelfgemaakte gerechten verorberen.

Activiteiten buiten

Wanneer u in Toscane bent zult u door het warme weer bijna altijd buiten zijn. Hierbij een aantal activiteiten in de natuur om met kinderen te ondernemen.

*Spa en golfcentrum in Saturnia - Geniet van massages en verwennerij terwijl uw kinderen in het verwarmde buitenzwembad zwemmen en spelen in de waterval. Geweldige kans voor de kinderen om lekker rond te spartelen terwijl u heerlijk ontspant.

*Pinocchio Park in Collodi – Dit park is geïnspireerd door de beroemde verhaal van Pinocchio. Het bestaat uit prachtige tuinen en een pretpark met spelletjes en attracties voor de kinderen. De kinderen kunnen leren poppen te maken en er zijn poppenvoorstellingen.

* Prehistorisch Park In Peccioli - Dit geweldige park bestaat uit enorme modellen van dinosaurussen, holbewoners en vulkanen. Dit is een fantastisch dagje uit. Kinderen vinden het hier geweldig!

 

 

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op