Maak 2013 het jaar van Toscane

vrijdag 29 maart 2013


Image source: osservatoriomestieridarte.it
 
Toscane is een prachtige streek in Italië, met alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie. Toscane is rijk aan geschiedenis, heeft een bruisend nachtleven, prachtige stranden en heerlijke authentieke gerechten. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen strandvakantie, bezienswaardigheden bezoeken of lekker uitgaan in hippe bars, Toscane heeft het allemaal.

Geschiedenis

Toscane is een plek rijk aan geschiedenis en is vernoemd naar de pre-romaanse inwoners, de Etrusken. Er zijn veel opgravingen in iedere dorp of stad.

Pisa is bekend om zijn scheve toren, er is echter nog veel meer te zien in deze historische stad. Bezoek de toren, maar ga ook naar het middeleeuwse centrum van Pisa en haar prachtige parken.

Siena is een middeleeuwse stad met een aantal prachtige voorbeelden van middeleeuwse architectuur. Bezoek de klokkentoren en de Piazza del Campo.

Lucca is een van de weinige ommuurde steden in Toscane. Er zijn wandel – en fietspaden langs de muren zodat u de stad goed kunt bekijken. In verschillende torens kunt u naar boven klimmen om een mooi uitzicht over de stad te hebben.

Uitgaan

Bent u op zoek naar kleine schilderachtige cafés, nachtclubs of een trendy bar, Toscane heeft de juiste uitgaansgelegenheid voor elke stemming.

Bar Trip Per Tre-Borgo Ognissanti in Florence.
Deze eigenzinnige bar heeft een klantenkring van fietsers en punkers, maar laat u dit niet weerhouden.
Het is personeel is erg vriendelijk en er hangt een gezellige sfeer. Het wordt meestal druk rond een uur of tien ’s avonds en blijft tot de vroege uurtjes open, iedere dag van de week. U komt de eigenaar zeker tegen aangezien hij rond loopt in zijn bar om er zeker van te zijn dat de klanten tevreden zijn. U zult zich hier zeer welkom voelen.

• The Joshua Tree Pub-Via Della Scala, Florence.
Deze ongewone Iers / Italiaanse bar staat bekend als vriendelijk, goedkoop en royale glazen met bier of likeurtjes. Er is altijd wel iets te doen in deze bar. Er draait een DJ of er is een voetbalwedstrijd op een groot scherm bijvoorbeeld.

• Beach Club-Clinquale.
Deze club is gelegen in Versillia aan de zee, vandaar de naam Beach Club. Sinds de opening in 2010 is deze club een groot succes en populair bij de lokale bevolking en vakantiegangers. Een geweldige plek om uit te gaan en u onder de lokale bevolking en andere reizigers te mengen.

Stranden

Toscane heeft een aantal mooie stranden, Van drukke bruisende stranden tot de afgelegen stille stranden, teveel om uit te kiezen.

• Versillia Beach-Het strand in Versilla is erg lang en strekt zich uit van Forte dei Marmi in het Noorden helemaal tot Vareggio in het zuiden. Er zijn stillere- en drukkere gedeeltes met restaurants, ligbedden en parasols. Het ligt er maar aan wat u wilt. De stroming in zee kan heel erg sterk zijn dus let op de veilige gedeeltes om te kunnen zwemmen.
• Pisa Beach-In tegenstelling tot het strand van Versillia is het Pisa strand smal en ligt er een bos langs. Een goede keuze voor gezinnen, aangezien het vrij afgelegen ligt en de sterke stroming wordt tegengehouden door stenen muren. 

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op