Wie wil er trouwen in Toscane? ‘Ik wil”

vrijdag 4 januari 2013


Wie wil er trouwen in Toscane? ‘Ik wil”


Het lijkt misschien verrassend maar uit een recent onderzoek blijkt dat maar liefst één op de vier mensen in de wereld besluiten om op vakantie te trouwen. Met een veel grotere kans op mooi weer tijdens de grote dag en om tegelijkertijd op huwelijksreis te zijn, is het een populaire keuze.

Het Toscaanse pittoreske landschap, prachtige architectuur en warm klimaat zijn de perfecte ingrediënten voor een geweldige locatie voor ieder verliefd stel.

Het is nog volop winter dus veel toekomstige bruidsparen maken plannen voor een bruiloft komende zomer. We hebben een aantal tips op een rijtje gezet om een Toscaanse ceremonie te overwegen.


Voorbereidingen

Wakker worden op de ochtend van uw bruiloft is voor iedere bruid een onvergetelijk moment. Stelt u zich eens voor hoe het voelt om in een prachtige sfeervolle Toscaanse villa te ontwaken. In tegenstelling tot een hotel biedt een vakantiehuis Toscane u rust en privacy om u voor te bereiden op de trouwerij.

Zie uzelf nippen van een glas bruisende champagne bij uw eigen privé zwembad tijdens het ontbijt buiten in de fonkelende zon terwijl er foto’s gemaakt worden in het prachtige landschap. U hoeft zich geen zogen te maken over eventuele vreemdelingen die zich bemoeien met de voorbereidingen, aangezien er alleen familie en vrienden aanwezig zijn.
 

Locatie

Na de jurk is de locatie zonder twijfel het belangrijkste bij een bruiloft. Als u eraan denkt Toscane als setting te gebruiken voor de grote dag, zal er in ieder geval geen tekort zijn aan spectaculaire uitzichten en heeft u een onwaarschijnlijk mooi decor. Denk aan de overweldigende architectuur van Florence, World Heritage Site sinds 1982. De Duomo – de Dom- ligt in het hart van de stad, vlakbij de rivier de Arno en de beroemde Ponte Vecchio, een mooie brug vol met kleine winkeltjes. Florence is echter niet de enige levendige locatie.

Het Castello dei Cipressi Chianti is te vinden op den heuveltop ten noorden van Siena. Hier heeft u een fantastisch uitzicht over San Gimignano. De perfecte luxe locatie. De weelderige gazons en rustieke binnenplaats zijn prachtig om te fotograferen. Het kasteel zelf, ooit veel bezocht door dichters en schilders uit de

renaissance is een geweldige plaats voor de huwelijksceremonie. U kunt uw feest beginnen met proeven van een aantal Chianti wijnen van de wijngaarden van het kasteel.
 

Lekker eten

Uw bruiloft in Toscane vieren betekent dat u ook kunt genieten van de traditionele gerechten die de streek te bieden heeft. Italië heeft een rijke cultuur vol met heerlijk eten. Vele van deze gerechten zijn over de hele wereld bekend dus er zijn genoeg lekkere Toscaanse hapjes en schotels om uw gasten uitgebreid te laten eten voordat ze zich in het feestgedruis storten de rest van de avond.

Toscaanse families nemen altijd eerst een antipasti  voor hun hoofdgerecht. Dit bestaat uit kleine stukjes geroosterd brood ‘crostini’s’ met kippenleverpaté of lokale vleeswaren en kaas. Zeer geschikt voor een buffet of op tafel voor het hoofdgerecht. U zou dan Florentijnse biefstuk kunnen nemen met porcini paddenstoelen en als dessert heerlijk handgemaakte ‘gelato’ , het perfecte feest voor de perfecte dag.

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op