Zwerven door Terni, Italië

vrijdag 16 november 2012


Image source: cramaccioli.com

Bent u van plan om op vakantie te gaan in Italië en wilt u ergens buiten de gebaande paden verblijven, in de buurt van grote steden, overweeg dan een vakantiehuis net buiten Toscane. Vakantiehuizen in Umbrië zijn een geweldige optie om dichtbij Toscane te blijven en plaatsen te ontdekken die u anders niet had overwogen. Zoals de stad Terni. Net onder Perugia, aan de grens van Lazio en Toscane. Terni is sinds 2000 voor Christus bewoond.

Wilt u uw vakantie een licht romantische twist geven dan is Terni een geweldige vondst zo vlakbij Toscane. Een vakantiehuis Umbrië maakt het makkelijk om naar deze stad te gaan, die de stad van de verliefden heet. Dat komt doordat de restanten van St. Valentine worden bewaard in de naar hem vernoemde basiliek. Terni wordt ook (iets heel anders) het Manchester van Italië genoemd vanwege zijn rijke industrieel erfgoed.

Als u de stad bezoekt, stop dan bij het Fausto amfitheater, een Romeins theater dat dateert van 32 v. Christus. Delen van het amfitheater worden nu gebruikt voor concerten en evenementen voor maximaal 10.000 personen. Het is simpelweg genieten als u wandelt door de straten van Terni. Een verblijf in een vakantiehuis Toscane geeft u de mogelijkheid om meer tijd in de omgeving door te brengen. Verken bijvoorbeeld het Palazzo Mazzancolli en het 16e-eeuwse Palazzo Spada. In het hart van de stad komt u langs de kathedraal van Santa Maria Assunta, niet gedateerd maar wel met een sfeervolle Romeinse crypte. Als u Terni verlaat komt u langs het kasteel Todi, een landgoed dat beschermd wordt door UNESCO net buiten de stad.

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op